//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Πράσινο φωτεινό μετέωρο επάνω από το Novosibirsk της Σιβηρίας!

 Πράσινο φωτεινό μετέωρο επάνω από το Novosibirsk της Σιβηρίας!

 Μια φωτεινή «πράσινη φλόγα» εισήλθε στον ουρανό της ρωσικής πόλεως Novosibirsk της Σιβηρίας, γύρω στις 01:00 UTC (08:00 LT) στις 27 Νοεμβρίου 2018. Η εκδήλωση κράτησε 3 δευτερόλεπτα πριν το αντικείμενο αποσυντεθεί.

Το Πλανητάριο του Νοβοσιμπίρσκ ζήτησε από αυτούς που είδαν και πιθανόν κινηματογράφησαν την εκδήλωση να του στείλουν τις καταγραφές τους, προσθέτοντας ότι ήταν, πιθανότατα, ένας πολύ έντονος μετεωρίτης.

«Το φαινόμενο είναι πραγματικά εκπληκτικό, επειδή δεν υπάρχουν ενεργές βροχές μετεωριτών τώρα. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον φαινόμενο και άξιο μελέτης. Πρέπει να μελετήσουμε αν είναι μέρος της βροχής μετεωριτών Λεωνιδών ή απλώς ένας μετεωρίτης… Το φωτεινό φλας που κατεγράφη από τους κατοίκους, πιθανότατα σημαίνει ότι το μετεωροειδές σώμα εξερράγη στην ατμόσφαιρα», εδήλωσε ο Ilya Orlov, αναπληρωτής διευθυντής του πλανητάριου του Novosibirsk.
Πηγή
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου