Στα πολλά χρόνια της εμπειρίας μου στην έρευνα και ανάλυση της βιοενέργειας, συνειδητοποίησα πως αυτή κινείται και ρέει ελεύθερα σε κάθε σημείο του σώματός μας και ότι ο άνθρωπος είναι η φυσική πηγή της. Ο καθένας από εμάς μπορεί να την οργανώσει και έτσι να έχει καλή υγεία. Η γνώση της Βιοενέργειας και η σωστή εφαρμογή της, μπορεί να έχει προληπτικά και επουλωτικά αποτελέσματα, αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να συνδεθούμε με τον «θεραπευτή» μέσα μας.
Βιοενέργεια και Σύγχρονος Άνθρωπος


Στα πολλά χρόνια της εμπειρίας μου στην έρευνα και ανάλυση της βιοενέργειας, συνειδητοποίησα πως αυτή κινείται και ρέει ελεύθερα σε κάθε σημείο του σώματός μας και ότι ο άνθρωπος είναι η φυσική πηγή της. Ο καθένας από εμάς μπορεί να την οργανώσει και έτσι να έχει καλή υγεία. Η γνώση της Βιοενέργειας και η σωστή εφαρμογή της, μπορεί να έχει προληπτικά και επουλωτικά αποτελέσματα, αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να συνδεθούμε με τον «θεραπευτή» μέσα μας.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως κάθε ανθρώπινη ζωή στη Γη έχει εναλλασσόμενους ρόλους και ένας από αυτούς σχετίζεται με την θεραπεία και μεταφέρεται από τον «θεραπευτή» στον «θεραπευόμενο» και αντίστροφα. Για παράδειγμα όταν η ψυχή και το σώμα μας θεραπευτεί από μία ασθένεια ή από κάποιο σωματικό ή ψυχικό τραύμα, αυξάνεται η ενέργεια και η πίστη μας και αμέσως θέλουμε να βοηθήσουμε τους άλλους, ώστε να ξεπεράσουν και εκείνοι τα δικά τους προβλήματα. Τότε, γινόμαστε θεραπευτές και η ζωή, μας προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξουμε τους ρόλους μας και να γίνουμε από θεραπευόμενοι – θεραπευτές. Έτσι, εκείνοι που έχουμε βοηθήσει μπορούν να θεραπεύσουν και εμάς.

Επίσης για να είμαστε ισχυρές και υγιείς οντότητες στη Γη, είναι απαραίτητο να δείχνουμε αδιάκοπο και συνεχές ενδιαφέρον για τη γνώση εκείνη που προϋπάρχει και που γνώριζαν οι πρόγονοί μας. Αυτή την γνώση καλούμαστε να εφαρμόσουμε στην πράξη για την δική μας σωματική, ψυχολογική και πνευματική ανάπτυξη.

Κατανόησα ακόμη, ότι δεν χρειάζεται πια να συγκαλύπτουμε και να κρατάμε μυστικές τις γνώσεις και τις ικανότητές μας. Έτσι, το βιβλίο μου «Βιοενεργειακή Διαγνωστική Αυτοθεραπεία», είναι μια ολιστική μέθοδος που αναφέρεται στην ενέργεια του ανθρώπου και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εκπαιδευτεί να την οργανώνει στο φυσικό του και το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο για την εξέλιξή του. Είναι η προσφορά μου στην Παγκόσμια Θεραπευτική Οργάνωση World Federation of Healing με έδρα το Λονδίνο, μια οργάνωση που αναγνώρισε τις υπηρεσίες μου και με δέχτηκε ως μέλος της.

Σήμερα η επιστήμη διαπιστώνει ότι ο κόσμος δεν είναι ένα χάος αλλά υπάρχει ευταξία και λογική.

Τα πάντα στο σύμπαν κινούνται με μια ορισμένη ταχύτητα και συγκεκριμένες κινήσεις. Όλες αυτές οι κινήσεις στηρίζονται από ενέργεια. Η ενέργεια δεν είναι ποτέ στατική, αλλάζει συνεχώς και παντού, στο σώμα μας και στο περιβάλλον μας, αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, αλλά και αυτό που δεν φαίνεται με πρώτη ματιά. Η κίνηση αυτή είναι κυκλική και γίνεται αντιληπτή σε διαφορετικούς χρόνους. Ένας από τους μεγάλους κύκλους είναι αυτός της Γης και του Ηλιακού συστήματος που περιστρέφονται γύρω από το κέντρο του Γαλαξία εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Το Σύμπαν δεν είναι στατικό, έχει δυναμική και ανταποκρίνεται σε κάθε σκέψη και συναίσθημα μας. Γι’ αυτό στο σχολείο τα παιδιά θα έπρεπε πρώτα να μαθαίνουν τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στο φίλο τους αν τον μισούν, τον χτυπήσουν ή τον προσβάλλουν και μετά να μαθαίνουν γράμματα και αριθμούς.

Το Σύμπαν είναι ένας νοήμων και προγραμματισμένος οργανισμός και ένας καθρέπτης του δικού μας νου και των κραδασμών των συναισθηματικών καταστάσεων μας. Η ζωή δεν συμβαίνει τυχαία από μόνη της, έχει δημιουργηθεί από τον εαυτό μας αλλά με μια αίσθηση χρόνου γραμμικού και οριζόντιου. Αυτό μας δίνει την αίσθηση για το πώς ζούμε τώρα. Υπάρχει όμως μια άλλη διάταξη και άλλη σύνδεση με το κέντρο της Δημιουργίας, που είναι η κάθετη μνήμη και αυτή είναι αποτέλεσμα του κάθετου χρόνου. Κάθετος είναι ο χρόνος που μας συνδέει με την αλήθεια και με τον Δημιουργό. Και τώρα, συναντώ ανθρώπους στη ζωή μου και στη εργασία μου, που έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται αυτές τις διαφορετικές συνδέσεις.

Έτσι λοιπόν, και εμείς ως ανθρώπινα όντα, μπαίνουμε αυτή την εποχή σε ένα καινούργιο κύκλο.

Παράλληλα με αυτόν υπάρχουν άλλοι 10-15 κύκλοι με διαφορετική διάρκεια. Η αλλαγή που γίνεται μέσα μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακόμα και αν αισθανόμαστε όπως πριν είμαστε αλλαγμένοι. Όσο τα μυστικά εμφανίζονται και γίνονται λιγότερα τόσο μεγαλώνει η επιθυμία μας να μελετήσουμε τον εαυτό μας σε λεπτομέρειες. Τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζουμε για άλλη μια φορά στις λειτουργίες μέσα μας, την επίφυση, τα κύτταρα μας, την λειτουργία του δέρματος μας που ελκύει το φως, το νερό και το υδρογόνο. Ελέγχουμε την μνήμη μας, ανακαλύψαμε την καινούργια κίνηση στα κύτταρα μας και νοιώθουμε τις αλλαγές.

Ο νέος Άνθρωπος έχει λεπτότερη υλική υπόσταση, συνδέεται με την οικουμενική συνείδηση και δέχεται απευθείας την ενέργεια του ήλιου.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η επίφυση έχει κωνοειδές σχήμα και είναι περίπου στο μέγεθος ενός μπιζελιού. Βρίσκεται ανάμεσα στα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια και είναι πάνω από το οπτικό νεύρο στο κέντρο του κεφαλιού εκεί που ενώνονται τα δύο οπτικά νεύρα και λέγεται Χίασμα. Η επίφυση είναι ο μόνος φορέας που δεν έχει κανένα φίλτρο, δηλαδή δεν έχει κέλυφος. Μας δίνει την δυνατότητα διάκρισης και το φιλτράρισμα στη σύνδεση με το περιβάλλον. Είναι γνωστή ως η έδρα της ψυχής. Ο κωνοειδής αδένας παράγει και την ορμόνη μελατονίνη, η οποία αυξάνεται κατά την διάρκεια του ύπνου.

Η επίφυση έχει το ίδιο σχήμα με την καρδιά μας. Μόλις η καρδιά μας νοιώσει μια αίσθηση διέγερσης η επίφυση την παρατηρεί. Η σύσταση της επίφυσης είναι ραβδοειδής και είναι παρεμφερής με την σύσταση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού. Το μισό της τμήμα είναι ραβδοειδές και το άλλο μισό κωνικό. Στο κωνικό το μισό είναι υγρό και το άλλο μισό έχει κρυστάλλους που λέγονται «άμμος του εγκεφάλου». Η επίφυση έχει τέσσερις νευρώνες που ενώνονται με τον εγκέφαλο. Δύο από αυτούς που είναι οι πιο σημαντικοί για μας και έχουν τις έξης λειτουργίες: ένας μας ενώνει με το εγώ και ο άλλος με τον έξω κόσμο. Αυτή η σύνδεση με τον έξω κόσμο επιτυγχάνεται με τον διαλογισμό.

Ένας καθηγητής οπτικών νεύρων του πανεπιστημίου του Μεξικού ερεύνησε και διαπίστωσε ότι η μελατονίνη είναι μια ορμόνη/πρωτεΐνη που έχει την ίδια λειτουργία με την χλωροφύλλη των φυτών. Η χλωροφύλλη απορροφά το φως του ήλιου που συσσωρεύεται και δίνει στο φυτό ενέργεια για να παράγει συγκεκριμένες ουσίες. Η μελατονίνη έχει την ίδια λειτουργία με την χλωροφύλλη και το 30% της ενέργειας που μπαίνει μέσα μας, ανεξάρτητα από αυτό που τρώμε και αναπνέουμε διασπάται σε διάφορες ουσίες. Έτσι μπορούμε να λαμβάνουμε κατευθείαν την ενέργεια που έρχεται από το φως, μέσω του δέρματος, που ως γνωστό είναι το πιο σοβαρό και το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας και εκτείνεται σε 2 περίπου τετραγωνικά μέτρα στον ενήλικο άνθρωπο. Μέσα από τα μάτια το φως που φτάνει στα οπτικά νεύρα μετατρέπεται σε βιοενέργεια. Αυτή, φθάνει στην επίφυση και εκεί μετατρέπεται σε φωτεινή ενέργεια ή κρατιέται μέσα της.

Αποδεικνύεται ότι κανένα από τα δύο συστήματα ένζυμων δεν μπορεί να μετακινηθεί χωρίς αυτήν την ενέργεια που είναι 30% του συνόλου της ενέργειας αλλά από αυτήν ξεκινούν όλες οι βιοχημικές δραστηριότητες στον οργανισμό μας. Όπως το αυτοκίνητο, προκειμένου να ξεκινήσει ο κινητήρας, πρέπει να δώσει ανάφλεξη με το κλειδί της μίζας, αντίστοιχα λειτουργεί και η μελατονίνη στον οργανισμό μας.

Τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί ότι μειώνεται το ασβέστιο που έχουμε στον οργανισμό μας και αυξάνεται το πυρίτιο.

Το πυρίτιο είναι η βάση για την κατασκευή των κρυσταλλικών δομών που κατασκευάζουν μικρούς και μεγάλους αγωγούς. Έτσι εμείς γινόμαστε πιο διαφανείς, πιο καθαροί και πιο κρυστάλλινοι.

Από το 2010 έως το 2013, φαίνεται ότι το κύριο στοιχείο του κόσμου μας, το υδρογόνο μειώνεται. Το υδρογόνο έχει ένα πρωτόνιο στον πυρήνα και γύρω από την ακτίνα του περιστρέφεται ένα ηλεκτρόνιο. Αποδείχθηκε ότι το μέγεθος της ακτίνας μέσα στο άτομο μειώνεται κατά 4% και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε νέοι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα στον γνωστό κόσμο εξαρτώνται από το υδρογόνο: υπάρχουν 200 δισεκατομμύρια Γαλαξίες , μεταξύ των οποίων είναι και ο δικός μας «Γαλακτώδης Γαλαξίας». Κάθε Γαλαξίας έχει 200 δισεκατομμύρια ήλιους, μετρημένους με το τηλεσκόπιο HUBBLE και άλλους τέτοιους που βρίσκονται στο μεγάλο κόσμο μας.

Αυτός ο μεγάλος κόσμος είναι το 1,5% της Δημιουργίας και το 3,5% είναι υδρογόνο, αυτό το αστρικό αέριο. Συνολικά το 5% είναι ο κόσμος μας στο οποίο κολυμπάμε με υπερηφάνεια και προσπαθούμε να μελετήσουμε. Όλα τα άλλα, το 95% είναι άγνωστα.

  • Η πρώτη αλλαγή είναι στον αέρα που αναπνέουμε, που αποτελείται από 70% υδρογόνο.
  • Δεύτερη στο νερό, αυτό είναι ήδη διαφορετικό. Είναι εξαιρετικά δραστικό, είναι υγρό πυρ. Στις φλέβες μας, στα κύτταρά μας, στο σώμα μας το 60% είναι νερό. Το 90% του εγκεφάλου δεν είναι το ίδιο νερό, είναι πιο δραστήριο.

Αυτό επιτρέπει να αναδιαταχθούν τα μόρια από τα οποία χτίζεται το σώμα μας: πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπος, αναδιανέμονται για να αλλάξει αυτή η πορεία της περιστροφής. Μέχρι στιγμής όταν φωτίζονται αυτά τα μόρια όπου και αν βρίσκονται περιστρέφονται προς τα αριστερά. Σχεδόν τα πάντα που χτίζονται στα ζωντανά όντα στρέφονται προς αριστερά. Με τον ίδιο τρόπο, το άτομο του υδρογόνου γυρίζει αριστερά. Τώρα όμως αυτό το άτομο του υδρογόνου περιστρέφεται δεξιά. Αυτή η αλλαγή της δυνατότητας του υδρογόνου είναι αλλαγή στις δυνατότητες του DNA μας, στο οποίο όλες οι πληροφορίες είναι κωδικοποιημένες ως προς το πώς οικοδομείται το σώμα.

Ο κωνοειδής αδένας, παράγοντας μελατονίνη, αποδεικνύεται ότι εκτελεί τις λειτουργίες της χλωροφύλλης και δέχεται το φως και την ίδια στιγμή είναι μια κοσμική κεραία όπως η δορυφορική τηλεόραση, που υιοθετήθηκε από όλους τους κόσμους με όλες τις συχνότητες και τις πληροφορίες όπως κανένα άλλο όργανο στο σώμα μας δεν μπορεί να το κάνει. Με τον ίδιο τρόπο αποδείχθηκε ότι το DNA προσλαμβάνει ήχους που έχουν ταχύτητα και εκπέμπει φως για να θυμόμαστε ότι συμβαίνει στο σώμα μας. Δηλαδή καταγράφει όλα όσα έχουμε περάσει και συμβαίνουν στον κόσμο και σε εμάς.

Έτσι από τώρα και στο εξής μπορούμε να λέμε, ότι ο νέος άνθρωπος δεν έχει ένα, αλλά πέντε κέντρα μνήμης που επεξεργάζονται όλες τις εντυπώσεις που έρχονται από τον έξω κόσμο αλλά και το ότι συμβαίνει μέσα μας.

Αυτά τα κέντρα είναι:

1. Ο εγκέφαλος που εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα σε απόσταση ενός μέτρου.

2. Η καρδιά εκπέμπει σε απόσταση δέκα μέτρων. Οπότε η καρδιά είναι ταχύτερη και διαβιβάζει στον εγκέφαλο την αναδιατύπωση της πληροφορίας. Δηλαδή η επίφυση του εγκεφάλου συνδέει τον μάκρο και μίκρο-κόσμο μας. Μια μεγάλη αλλαγή είναι ότι η αύρα μας τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει αλλάξει σχήμα και από ωοειδές έχει μετατραπεί σε σφαίρα. Αυτή η αλλαγή μεγαλώνει τη διαίσθηση μας και την τηλεπάθεια μας.

3. Ένα άλλο κέντρο μνήμης είναι το ηλιακό πλέγμα. Υπάρχουν συστάδες νευρικών κυττάρων γύρω από το στομάχι και εκεί βρίσκεται ένα από τα πιο σημαντικά νεύρα που δίνει ενέργεια σε όλα τα όργανα. Εδώ υπάρχει εγκεφαλικός ιστός που είναι από το δικό μας μυαλό. Έχω λάβει πληροφορίες ότι αυτά τα κύτταρα είναι ενεργοποιημένα από τη συγκίνηση η οποία έχει 3 επίπεδα που μπορούν να οργανωθούν σαν σκληρό αυγό, που μπορεί να μεγαλώσει και να πονάει γιατί δεν αντέχει την συναισθηματική πληροφόρηση.

4. Το DNA είναι όσο σημαντικό όσο και η καρδιά. Είμαστε όντα που με την σκέψη και το συναίσθημα μας προσδιορίζουμε τον κόσμο μας και εμάς μέσα σε αυτόν τον κόσμο.

5. Το ανοσοποιητικό είναι μια πολύ περίπλοκη και λεπτή δική μας λειτουργία, στην οποία το ένα μέρος των κυττάρων είναι λευκοκύτταρα/στρατιώτες. Περιβάλλουν κάθε ξένο σώμα και το καταστρέφουν. Άλλα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος είναι εκείνα που παράγουν τα αντισώματα που συνδέονται με τη διάδοση της μνήμης και με διαφορετικούς υποδοχείς. Το ανοσοποιητικό σύστημα όπως και το DNA είναι παντού. Η ενεργειακή ιατρική δηλώνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει λογική και συνδέεται με τον εγκέφαλο και τους ενδοκρινείς αδένες. Στη Γερμανία υπάρχει ήδη ιατρική ειδικότητα Ψυχο-νευρο-ανοσο ενδοκρινολόγος.

Ρώσοι επιστήμονες ερευνητές που εργάζονται στον Καναδά έχουν κάνει την ακόλουθη μελέτη:

Βάλανε σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα ένα μόριο του DNA να το επεξεργαστούν και εξετασμένο το αφαίρεσαν σε περίπου 6 μήνες. Μέσα στο δοκιμαστικό σωλήνα είχε παραμείνει ένα μοντέλο του DNA, το οποίο είχε τις ίδιες ιδιότητες. Από αυτό μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι όπως εμείς έχουμε αύρα έτσι και το DNA έχει το δικό του φωτεινό μοντέλο αντίγραφο και συμπεριφέρεται με την δική του λογική δομή. Εκπέμπει διαφορετικές συχνότητες και ήχο. Είμαι ευτυχής που είδα ένα τέτοιο φωτεινό μοντέλο του DNA σε ένα δικό μου συνεργάτη και την ταχύτητα της κίνησης των τμημάτων του. Αυτό επιβεβαιώθηκε με τους βιολόγους του Ινστιτούτου Παστέρ στην Αθήνα και μας διαβεβαίωσε ότι αυτά που είδα ήταν πραγματικά και η ταχύτητα επίσης.

Και δεδομένου ότι έχουμε περίπου 200 δισεκατομμύρια κύτταρα, είμαστε όσο ένας γαλαξίας με τέτοια αστέρια. Έτσι κάθε κύτταρο είναι ένα αστεράκι και εμείς είμαστε ένας γαλαξίας.

Το DNA είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό στοιχείο και σε αυτή την χρονική στιγμή που βρισκόμαστε, με την δική μας σκέψη και συναίσθημα μπορούμε να ενεργοποιούμε κάποια γονίδια που μέσα στη δομή του κοιμούνται. Εμείς ήμαστε ένα παγόβουνο του οποίου η κορυφή είναι έξω από τη θάλασσα και κάτω από τη θάλασσα είναι το υποσυνείδητο που αντιστοιχεί σε 99%. Το 1% είναι το συνειδητό μυαλό. Εμείς δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε αυτή τη στιγμή. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι συναισθήματα, όπως της ελπίδας, χαράς, θέλησης. Μόνον όταν αυτά τα αισθήματα περνάνε στο υποσυνείδητο κινούν το DNA. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να ανοίξουμε και να κλείσουμε αυτά τα μεμονωμένα τμήματα. Αυτά τα διδάγματα μπορούμε να τα αναπτύξουμε στα σεμινάρια μας.

Είμαστε σαν τους πύργους με κούκλες που είναι η μια μέσα στην άλλη. Είμαστε η μικρότερη κούκλα και αυτό το σώμα έχει μόνο 2 νήματα του DNA. Αυτά δεν είναι ορατά διότι υπάρχουν αόρατοι υλικοί οργανισμοί στο σώμα μας.

Ένα σύστημα ενεργειακών φορέων που έχω περιγράψει στο βιβλίο μου είναι:

  1. Συμπαγές – φυσικό σώμα
  2. Αιθερικό σώμα ή ο ηλεκτρικός σωσίας του φυσικού σώματος
  3. Αστρικό – συναισθηματικό σώμα
  4. Διανοητικό – διαισθητικό σώμα
  5. Αιτιακό σώμα
  6. Πνευματικό σώμα

Τα 12 νήματα του DNA, βρίσκονται σε αυτά τα αόρατα σώματα. Αλλά για διάφορους λόγους είναι αδρανή και όλες οι σχολές προσπαθούν να τα προσεγγίσουν με το Διαλογισμό. Όλη αυτή η πληροφορία υπάρχει μέσα μας σε ύπνωση. Σε όλα αυτά τα πεδία το DNA λειτουργεί από 3 έως 10%, τα υπόλοιπα περιμένουν να τα ξυπνήσουμε. Ο Κάρλος Καστανέντα όσο και να ήταν αμφισβητούμενος άνθρωπος μιλάει για το δάσκαλο στο Μεξικό Δον Χουάν και εξηγεί ότι και οι δικές μας κλειδώσεις μπορούν να έχουν μνήμες για όλα αυτά που δεχόμαστε σε αυτή και την προηγούμενη ζωή σαν κίνηση, δεμένα με τις συγκινήσεις και τις σκέψεις. Αν εμείς δεν κινούμεθα αυτό καταγράφεται στον εγκέφαλο, αλλά όταν κινούμεθα τότε καταγράφεται στα γόνατα.

Τα τελευταία 20 χρόνια της έρευνας και εμπειρίας μου έχω παρατηρήσει τα ακόλουθα σημάδια στους νέους ανθρώπους με τους οποίους έχω επαφή:

  1. Αύξηση της τηλεπάθειας
  2. Αρχίζουν να βλέπουν τα ενεργειακά σώματα και έχουν αίσθηση και όραμα της ενέργειας
  3. Μικρές αλλαγές στα κέντρα βαρύτητας που δίνουν δυνατότητα μείωσης της βαρύτητας. Αυτό γίνεται αισθητό στις ασκήσεις της Ψυχικής Αυτοάμυνας.
  4. Μεγαλύτερη ανάπτυξη των πέντε αισθήσεων, Όραση, Ακοή, Οσμή, Γεύση, Αφή και επί πλέον του Προσανατολισμού και της Δονητικής Ευαισθησίας ή Διορατικότητας. Δονητική αναγνώριση είναι η λεγόμενη έκτη αίσθηση. Ο προσανατολισμός στο χώρο και το χρόνο επιτυγχάνεται με τα ιγμόρεια και την ουσία που βρίσκεται εκεί – τον Μαγνητίτη.


Σημάδια της Νέας Γης


Υπάρχουν σημάδια και στη νέα μορφή της Γης. Η Γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός σαν το σώμα μας με πιο αδρανή κύτταρα. Εισέρχονται σε αυτήν οι νέες ενέργειες που ξυπνούν και ξεμπλοκάρονται με λάβα και πλημμύρες. Στην Αίτνα όλα είναι ήσυχα γιατί οι άνθρωποι αγαπούν την Γη και την ευχαριστούν για την λάβα, που την αποδέχονται σαν δώρο από την καρδιά της για να έχουν καλλίτερες καλλιέργειες και τροφές.

Η Ανθρωπότητα δεν θα χαθεί και Αποκάλυψη δεν θα υπάρξει.

Είναι χρήσιμο αλλά και απαραίτητο ο καθένας να αλλάξει ξεχωριστά και όλοι μαζί.

Είναι χρήσιμο να βοηθήσουμε τη Γη να καθαρίσει και να αναβιώσει τα μέρη της δύναμης της (τα Τσάκρα της), ειδικά στα σημεία που υπάρχουν πολλοί πέτρινοι σχηματισμοί και βράχοι.

Εκεί που υπάρχουν αυτές οι δομές θα αφυπνιστούν και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους που ζουν εκεί να ξυπνήσουν, προσφέροντας αμοιβαία βοήθεια στον τόπο και τους ανθρώπους.

Έλενα Μπακάλοβα

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης