//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Ενέργεια, Δόνηση και Ανώτερη Συνείδηση

Ενέργεια, Δόνηση και Ανώτερη Συνείδηση


Προφανώς, η αφύπνιση είναι κάτι πολύ περισσότερο από ενέργεια, υψηλή δόνηση ή συμπλήρωση της συνείδησης, αλλά αυτές οι ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση επίγνωσης του ανώτερου εαυτού σας. ( Εξασκώ όλα αυτά σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα-ιδιαίτερα όταν επιθυμώ διορατικότητα ή μια αλλαγή της συναίσθησης.)


Ενέργεια


Τα πάντα είναι ενέργεια. Τα πάντα ανταποκρίνονται στο ενεργειακό μας πεδίο. Η συχνότητα (δείκτης δόνησης) του ενεργειακού μας πεδίου επηρεάζει την αντίληψή μας για την ζωή. Κατανοώντας περισσότερα για την ενέργεια, μπορούμε να προχωρήσουμε μέσα στη ζωή με περισσότερη ευκολία και ηρεμία.

Προσέξτε τι δίνει ενέργεια. Σκεφτείτε τους ανθρώπους, τα μέρη και τις δραστηριότητες. Σημειώστε το συγκεκριμένο συναίσθημα που έχουν κοινό, το οποίο θα σας πει πολλά για τον εαυτό σας. 
 
Προσέξτε τι αφαιρεί ενέργεια. Πότε νιώθετε κουρασμένοι; Τι μειώνει το επίπεδο της ενέργειάς σας; Τι ανεβάζει το επίπεδο της ενέργειάς σας; 

Δώστε προσοχή στην ενέργεια της ημέρας.
Πότε έχετε την περισσότερη ενέργεια; Πότε αισθάνεστε κουρασμένοι;

Είναι χρήσιμο να αναδιατάξετε την ημέρα σας (και την ζωή σας) μέσω της παραπάνω γνώσης.


ΔόνησηΗ ενέργεια μετριέται σε δόνηση. Υψηλότερη δόνηση οδηγεί σε σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό και την ανώτερη συνειδητότητα.

Κινούμαστε σε ανώτερες δονήσεις όταν βιώνουμε αγάπη, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και φως.
Μια υψηλότερη δόνηση μπορεί να υποστηρίξει τους άλλους, επιφέροντας θεραπεία, συνειδητοποίηση του συνειδητού και γαλήνη. 
 
Μπορούμε συχνά να δονούμαστε πάνω από τους περιορισμούς όταν διατηρούμε μια υψηλότερη δόνηση Μπορούμε να αποκτήσουμε διορατικότητα συγκρατώντας μια ανώτερη δόνηση από την αντανάκλαση των περασμένων εμπειριών μας, ή μπορούμε να φανταστούμε την κατάσταση και πώς αυτή είναι.
Ανώτερη Συνείδηση


Ανώτερη Συνείδηση είναι μια κατάσταση σύνδεσης η οποία είναι πάντα εκεί. Την βρίσκουμε μέσα από την επιθυμία μας γι αυτήν-και μέσα από πρακτικές όπως ο διαλογισμός, η περισυλλογή και η αυτοπαρατήρηση.

Όλοι είναι συνδεδεμένοι. Όταν εστιάζουμε στη σύνδεση, βιώνουμε περισσότερη από την κατάσταση της ανώτερης συνείδησης. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτή αρκετές φορές κάθε μέρα με το να σκεφτόμαστε γι αυτή. (Πώς θα αισθανόμουν σε μια κατάσταση υψηλότερης συνείδησης;) 
 
Δώστε προσοχή στη διαίσθηση. Η διαίσθηση προέρχεται από την ψυχή και προοδεύουμε πιο γρήγορα με αυξημένη επίγνωση των εσωτερικών μας «σημαδιών». Κρατήστε ένα μικρό σημειωματάριο για την διαίσθηση και τα προαισθήματα. Ανακαλύψτε τα μηνύματα από τον εσώτερο εαυτό σας. 
 
Εστιάστε στον χώρο της καρδιάς και στην άνευ όρων αγάπη 

Πριν κοιμηθείτε ξαναζήστε την ημέρα σας κάνοντας αναδρομή
. Ξαναπείτε κάθε γεγονός που συνέβη. Κάντε αλλαγές και φανταστείτε τα δύσκολα σημεία ως εύκολα ή δείτε τα να κινούνται με διαφορετικό τρόπο. (Αυτός είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την ενέργεια της ημέρας πίσω σε σας καθώς και να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας.)

Μια δυνατή επιθυμία για ανώτερη συνείδηση, που συνοδεύεται από μικρές πράξεις και εργασία (παραπάνω ασκήσεις), θα ενεργοποιήσει την πρόοδό σας.
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου