Είναι πιθανό ότι «εξωγήινα» όντα είναι υπεύθυνα για τις εκρήξεις των ραδιοκυμάτων που οι ερευνητές παρακολουθούν, με ένταση το τελευταίο διάστημα; Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό δεν είναι απίθανο.
 Εξωγαλαξιακά ραδιοκύματα μυστήριο για τους επιστήμονες

Είναι πιθανό ότι «εξωγήινα» όντα είναι υπεύθυνα για τις εκρήξεις των ραδιοκυμάτων που οι ερευνητές παρακολουθούν, με ένταση το τελευταίο διάστημα; Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό δεν είναι απίθανο.

Οι επιστήμονες διερευνούν τις «ανεξήγητες» εκρήξεις των ραδιοκυμάτων που σύμφωνα με πολλούς, θα μπορούσε να είναι τα μηνύματα από εξωγήινες μορφές ζωής και αλλού στο σύμπαν. Κατά τα τελευταία 15 χρόνια, μια ντουζίνα από περίεργες λάμψεις έχουν παρατηρηθεί από ραδιοτηλεσκόπια σε όλο τον κόσμο και αυτές οι περίεργες εκρήξεις φαίνεται να εμφανίζονται από ένα μαθηματικό μοντέλο που έχει μπερδέψει τους ερευνητές. Πρόκειται για εξωγήινη επαφή; Τα μυστηριώδη σήματα κράτησαν μόνο λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου, αλλά ξέσπασαν με τόση ενέργεια όση απελευθερώνει ο ήλιος μας σε έναν ολόκληρο μήνα.

Από τότε το τηλεσκόπιο Parkes του CSIRO στην κεντρικοδυτική Νέα Νότια Ουαλία έπιασε μια ραδιόοφωνική έκρηξη σε πραγματικό χρόνο και οι αστρονόμοι έχουν προσπαθήσει σκληρά για να βρουν περισσότερα από αυτά τα σήματα που εμφανίζουν τα πρότυπα της «ευφυΐας».


CSIROs-Parkes -ραδιοτηλεσκόπιο

Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ακράδαντα ότι υπάρχουν εξωγήινα όντα αλλού στο σύμπαν που ευθύνονται γι 'αυτά τα κωδικοποιημένα μηνύματα, «δεδομένου ότι υπάρχει μια καθυστέρηση μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου κύματος που καταφθάνουν kqi είναι πάντα κοντά σε ένα πολλαπλάσιο του 197.5, ένα μαθηματικό φαινόμενο που οι επιστήμονες ας πούμε δεν μπορούν να εντοπίσουν στη φύση. Εάν αυτό δεν είναι από αυτά που βρίσκονται στη φύση, τότε αυτό σημαίνει ότι «κάποιος» ή «κάτι» τα δημιούργησε.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η πηγή των ραδιοφωνικών εκρήξεων είναι εξαιρετικά μικρή - εκατοντάδες χιλιόμετρα - και εξαιρετικά μακριά, ακόμη και ότι βρίσκεται σε άλλο γαλαξία στο σύμπαν. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις για τις μυστηριώδεις ραδιοεκρήξεις. Ένας από αυτούς είπε ότι εξετάζουν τον περιορισμό της ανθρώπινης γνώσης και ότι απλά δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη για να το καταλάβουμε σε επιστημονικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, η δική μας η τεχνολογία θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για τις ραδιο εκρήξεις, που δημιουργήθηκαν από έναν άγνωστο «κατασκοπευτικό δορυφόρο» κάπου γύρω από τον πλανήτη και είναι πολύ πιθανό, και δεν μπορεί να αποκλειστεί . Η άλλη πιθανότητα είναι ότι ψάχνουμε σε ένα σήμα από εξωγήινα όντα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Έτσι, ποιο είναι αυτό; Τι ψάχνουμε εδώ; Είναι δυνατόν να είμαστε σε επαφή με εξωγήινα όντα, όπως ισχυρίζονται πολλοί UFOλόγοι ; Ή μήπως είναι δυνατόν να υπάρχει μια πολύ απλούστερη εξήγηση για την όλη κατάσταση;

Να θυμάστε ότι πίσω στο 2010, οι ανεξήγητοι παλμοί που καταγράφηκαν από το τηλεσκόπιο Parkes στην πραγματικότητα προέρχονταν από ένα φούρνο μικροκυμάτων σε κουζίνα της περιοχής, καθώς ένας εργαζόμενος άνοιξε τη πόρτα μικροκυμάτων πρόωρα προκαλώντας παλμό που μιμείται ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της αστροφυσικής έκρηξης!



Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης