Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο όπου, Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFO), πετούν κοντά σε πολεμικά πλοία ανοικτά
Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πως ΑΤΙΑ παρενόχλησαν πλοία των ΗΠΑ

Πρώην αξιωματούχος των εθνικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι μια επερχόμενη κυβερνητική έκθεση για τα UFO θα περιλαμβάνει πληροφορίες «που δεν μπορούν εύκολα να εξηγηθούν».

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο όπου, Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFO), πετούν κοντά σε πολεμικά πλοία ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια έχουν ληφθεί από μέλη του πληρώματός του. 

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο συλλέχθηκαν από την ειδική μονάδα Unidentified Aerial Phenomena (UAP) και διέρρευσαν στον κινηματογραφιστή Jeremy Corbell. 

Σε ένα από τα βίντεο, του 2019, εμφανίζονται μία σειρά από αντικείμενα σε σχήμα πυραμίδας να αιωρούνται πάνω από ένα καταδρομικό του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με το Mystery Wire.

Ο Corbell υποστηρίζει πως οι εικόνες έχουν ληφθεί από το USS RUSSEL. Παράλληλα αναφέρει πως επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του βίντεο μετά από πληροφορίες που είχε σε συνάντηση στο Πεντάγωνο. Σύμφωνα με τον ίδιο στη συνάντηση αναφέρθηκαν πολλά περιστατικά στα οποία είχαν εμπλακεί αρκετά πλοία τον Ιούλιο του 2019 και πως στην αντίληψή τους είχαν υποπέσει πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στις 14 και 15 Ιουλίου.

Το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει πέρυσι τη δημιουργία της ειδικής μονάδας με στόχο να βελτιωθεί η κατανόηση για τα μη ταυτοποιημένα εναέρια αντικείμενα και να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για τη φύση τους και την προέλευση τους. 

Μάλιστα η αρμόδια υπηρεσία στο Γραφείο Πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που ασχολείται με την «τυποποίηση, την συλλογή και την αναφορά» ανεξήγητων εναέριων οχημάτων θα παρουσιάσει τις εικόνες ως αποδεικτικά στοιχεία τον ερχόμενο Ιούνιο στο Κογκρέσο, όπως αναφέρει ο επίμαχο δημοσίευμα.






Αντλήθηκαν πληροφορίες απο: Μηχανή του Χρόνου
Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης