Γνωρίζετε πως η ενεργειακή προσκόλληση είναι μία πολύ κοινή μορφή ενεργειακής ασθένειας που αγγίζει πάρα πολύ κόσμο; Η Ενεργειακή Προσκόλληση από Σκοτεινές Οντότητες που «Κλέβουν» την Ενέργεια , από πνευματικές οντότητες είναι η ενσωμάτωση μη-φυσικών ενεργειακών όντων που προσκολούνται στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο (Αύρα). Αυτές οι ενεργειακές οντότητες μπορεί να είναι ανθρώπινες ψυχές που απεβίωσαν και δεν πέρασαν την όχθη προς το επέκεινα.
Σκοτεινές Οντότητες που «Κλέβουν» την Ενέργεια

Γνωρίζετε πως η ενεργειακή προσκόλληση είναι μία πολύ κοινή μορφή ενεργειακής ασθένειας που αγγίζει πάρα πολύ κόσμο; Η Ενεργειακή Προσκόλληση από Σκοτεινές Οντότητες που «Κλέβουν» την Ενέργεια , από πνευματικές οντότητες είναι η ενσωμάτωση μη-φυσικών ενεργειακών όντων που προσκολούνται στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο (Αύρα). Αυτές οι ενεργειακές οντότητες μπορεί να είναι ανθρώπινες ψυχές που απεβίωσαν και δεν πέρασαν την όχθη προς το επέκεινα.

Ακριβώς επειδή δεν μεταβιβάστηκαν στον κόσμο τους «κόλλησαν» στην γη είτε ως ολόκληρες ψυχές είτε ως κομμάτια της ψυχής. Αυτές οι κολλημένες ανθρώπινες ψυχές ή και τμήματα των ψυχών προσκολλούνται στην ανθρώπινη αύρα για να συνεχίσουν να ζουν στη Γη, για να επιβιώνουν μέσα από την εξωγενή ενέργεια και να διατηρήσουν κάποιου τύπου έλεγχο και εξουσία πάνω στους ανθρώπους.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν προσκολλημένο ένα τέτοιο ενεργειακό βαμπίρ δεν το γνωρίζουν ποτέ και ζουν ολόκληρες τις ζωές τους με τις οντότητες κολλημένες πάνω τους.

Ένας ακόμη τύπος προσκολλήσεως ονομάζεται ¨Προσκόλληση Σκοτεινών Δυνάμεων¨. Αυτού του είδους Σκοτεινες Οντοτητεςη προσκόλληση πραγματοποιείται από μη ανθρώπινες σκοτεινές ενεργειακές οντότητες βασισμένες στην αρνητικότητα και τον φόβο που έχουν ως σκοπό την πρόκληση ενεργειακής απώλειας, της κατάθλιψης και την εν γένει κλοπή της ενεργειακής δύναμης των ανθρώπων. Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν πολύ ισχυρότερη και αρνητικότερη μορφή από αυτή των ανθρώπινων πνευμάτων και προκαλούν μεγαλύτερη ενεργειακή απώλεια  και σοβαρότερα ζητήματα στους ανθρώπους που έχουν επιλέξει για να προσκολλήσουν. Και αυτά τα όντα βασίζονται στην συναισθηματική ψυχική και ενεργειακή πλευρά του ανθρώπου.

Αυτή η αόρατη ενεργειακή-δυναμική μάχη  πραγματοποιείται από την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου αν και δεν είναι ευρέως γνωστή και παρεξηγείται λόγω της έλλειψης αξιόπιστων πληροφοριών που θα επιβεβαιώσουν την ύπαρξη μιας τέτοιας μάχης της μη-φυσικής ενέργειας.

Αυτές οι σκοτεινές ενεργειακές οντότητες «κολλάνε» πάνω στον άνθρωπο μέσα από «κοψίματα» και «τρύπες» στον ενεργειακό πεδίο του ατόμου (αύρα). Η αύρα είναι μία αόρατη στρώση που απορρέει από το ενεργειακό σώμα κάθε ανθρώπου. Τα κοψίματα και οι τρύπες αναπτύσσονται από αδύναμα συναισθήματα και την απώλεια της προσωπικής δύναμης για οποιονδήποτε λόγο.

Αυτή η προσωπική δύναμη μπορεί να χαθεί είτε με τεχνητούς τρόπους όπως η χρήση ουσιών ή αλκοόλ, μέσα από τον φόβο και τις γενικότερες φοβίες που ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Αδύναμα συναισθήματα όπως ο φόβος, η οργή, ο θυμός και άλλα συναισθήματα που ονομάζονται φοβικά δημιουργούν αδύναμα και χαμηλότερα σε επίπεδο ενεργειακά ανοίγματα τα οποία επιτρέπουν την είσοδο τέτοιων οντοτήτων που εκμεταλλεύονται το άνοιγμα και ρουφούν την ενέργειά μας.

Ενδιαφέρον έχει η Σαμανική προσέγγιση για την Ενεργειακή ύπαρξη του ανθρώπου μέσα από την Σαμανική θεώρηση της ψυχής , σύμφωνα με την οποία η ανθρώπινη ψυχή είναι εξ’ολοκλήρου ενέργεια που σχηματίζεται από μία  προσωπική δύναμη που μπορεί να χαθεί, να κλαπεί και να διαχωριστεί μέσα Σκοτεινες Οντοτητεςαπό κάποιο τραύμα. Όποτε υποφέρουμε από κάποιο φυσικό ή συναισθηματικό τραύμα ένα απειροελάχιστο μέρος της ψυχής αποχωρίζεται το σώμα σε μία απόπειρα να επιβιώσει από την τραυματική εμπειρία.

Με Σαμανικούς Θεραπευτικούς όρους αυτή η απώλεια της ενέργειας αποκαλείται «Απώλεια Ψυχής». Το 99% των ανθρώπων θα έχουν κατά την διάρκεια της ζωής τους ένα είδος απώλειας ψυχής εκτός αν επιτύχουν να ζήσουν πλήρως ευτυχισμένες ζωές για όσο αυτές διαρκούν. Όσο περισσότερες τραυματικές εμπειρίες έχει το άτομο τόσο περισσότερα κομμάτια ψυχής θα απωλέσει και τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κοψίματα και οι τρύπες στο ενεργειακό πεδίο. Αυτό κάνει τρωτό το ενεργειακό επίπεδο και επιφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες κατάληψης από τέτοιες οντότητες.

Οι Σαμάνοι Θεραπευτές (Ενεργειακοί Θεραπευτές) εκτελούσαν μία αρχαία Θεραπευτική Μέθοδο που ονομάζεται « Ανάκτηση Ψυχής» (Soul Retrieval) που αποκαθιστούσε τα χαμένα και αποκομμένα κομμάτια της ψυχής και επιδιόρθωνε κάθε κόψιμο και άνοιγμα του ενεργειακού πεδίου.  Είναι αυτή η θεραπευτική μέθοδος συνδυασμένη με έναν ενεργειακό καθαρισμό που αποκαθιστά την προσωπική δύναμη, την ενέργεια, την καθαρότητα του Νου και την πνευματική υγεία.

Οι συχνότερες περιπτώσεις τέτοιας απώλειας ψυχής είναι οι παρακάτω: Παρατεταμένος πόνος, Φυσικη-Σεξουαλική-Συναισθηματική κακοποίηση κατά την παιδική ή την ενήλικη κατάσταση του ανθρώπου, Καταπίεση από άλλο άτομο ή μερίδα ατόμων ( αποιαδήποτε καταπίεσαι-από συντροφική καταπίεση ως την καταπιεση μίας θρησκευτικής σέκτας ). Επιτρέποντας στην ψυχή να κλαπεί από άλλον ή άλλους, η χρήση των ουσιών και γενικώς οι εθισμοί, ο κατευνασμός της ελεύθερης βούλησης,  και πλείστα όσα παραδείγματα ανθρώπινων τραυμάτων μπορούν να επιφέρουν την μείωση της δύναμης του ενεργειακού πεδίου και αυτόματα να το κάνει διαθέσιμο σε ενεργειακές επιθέσεις από οντότητες.

Οι άνθρωποι που έχουν προσκολλημένες τέτοιες οντότητες μπορεί να έχουν λανθασμένα διαγνωσθεί με ψυχιατρικής φύσης ή άλλης συναισθηματικής ή ψυχολογικής φύσης προβλήματα. Όμως ακόμη και οι άνθρωποι με σταθερές και επιτυχημένες (συναισθηματικά) ζωές μπορούν να πέσουν θύματα ενεργειακής κλοπής και προσκόλλησης από σκοτεινές οντότητες. Ακόμη και άνθρωποι που θεωρούνται Πνευματικά εξελιγμένοι όπως Ενεργειακοί Θεραπευτές, Διάμεσα (Psychics) Πνευματικοί Οδηγοί, Ιερείς κ ούτω καθ’εξής μπορούν να υποστούν την ίδια διαδικασία. Δεν έχει σημασία ποια είναι η θρησκευτική πεποίθηση του εκάστοτε ατόμου, ή ο τύπος της προσωπικότητας που διαθέτει, ή ο δείκτης νοημοσύνης του. Αν το άτομο έχει τραυματισμένο ενεργειακό πεδίο τότε αυτόματα είναι επίφοβο για τέτοιες σκοτεινές εκδηλώσεις. Αν το Δονητικό ενεργειακό επίπεδο είναι χαμηλό,τότε υπάρχει κίνδυνος για κάποια σκοτεινή προσκόλληση.

via

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης