//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Εμπιστέψου τον Ανώτερο Εαυτό σου (Βίντεο)

Εμπιστέψου τον Ανώτερο Εαυτό σου

Το παρόν βίντεο μπορεί να γίνει κατανοητό όταν αντικαταστήσουμε τη φράση «Ανώτερος Εαυτός» με τη λέξη «διαίσθηση». Το βίντεο μιλάει για την σπουδαιότητα τού να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Ντάρυλ Άνκα να κάνει channeling μια πνευματική ψυχή που λέγεται Μπασάρ. Ενώ δηλαδή φαίνεται να είναι ο Ντάρυλ Άνκα που μιλά, υποτίθεται ότι στην πραγματικότητα είναι ο Μπασάρ που μιλά μέσα από τον Ντάρυλ Άνκα.

Ακολουθούν πληροφορίες για τον Ντάρυλ Άνκα (από τη Wikipedia):

Ο Ντάρυλ Άνκα άρχισε την καριέρα του στο Χόλιγουντ ως καλλιτέχνης στα οπτικά και ειδικά εφέ και δούλεψε, μεταξύ άλλων, στις ταινίες Σταρ Τρεκ, Πειρατές της Καραϊβικής και άλλες (I Robot, Live Free or Die Hard and Iron Man.) Μετά από αυτό άρχισε να δουλεύει ως παραγωγός και συγγραφέας. Είναι επίσης διεθνώς γνωστός ως διάμεσο (channeller), ομιλητής και συγγραφέας με πωλήσεις πάνω από 300.000 βιβλία στην Ιαπωνία.

Ο Άνκα ισχυρίζεται ότι το 1983, μέσω τσάνελινγκ σε κατάσταση έκστασης, άρχισε να επικοινωνεί με μια εξωγήινη οντότητα που λέγεται Μπασάρ. Περιγράφει τον Μπασάρ ως υφιστάμενο σε μια παράλληλη πραγματικότητα, σε ένα πλαίσιο χρόνου που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως το μέλλον. Οι μονόλογοι και οι διάλογοι με τον Μπασάρ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, μεταξύ των οποίων είναι η ανθρώπινη ψυχολογία, η εξέλιξη του πλανήτη, η μεταφυσική και οι εξωγήινοι.

Ενίοτε ο Άνκα είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια που έχουν θέμα τις επαφές με εξωγήινους ή παρόμοια θέματα. Ο Άνκα έχει επίσης κάνει τσάνελινγκ για άλλες πνευματικές οντότητες, και η οντότητα που λέγεται Μπασάρ έχει γίνει γνωστή και μέσω άλλων μέντιουμ εκτός του Άνκα.

Ο Άνκα εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ του 2008 «Συντονιζόμενοι» (Tuning In), μαζί με άλλα γνωστά διάμεσα όπως την Lee Carol.

Οι συνεδρίες όπου ο Άνκα κάνει τσάνελινγκ τον Μπασάρ, τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες, συνήθως μαγνητοφωνούνται και έχουν ανθολογηθεί σε διάφορα βιβλία και οπτικοακουστικό υλικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μπασάρ, επισκεφτείτε τον ιστοχώρο του Ντάρυλ Άνκα:
http://bashar.org/
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου