//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Αναφορές Α.Τ.Ι.Α. στην Ελλάδα: Βόλος 1977

Αναφορές Α.Τ.Ι.Α. στην Ελλάδα: Αιγαίο 1977


Ένας υποσμηναγός πετούσε σε ύψος 17000 ποδιά, λίγο μετά το σούρουπο σε πτήση ρουτίνας όταν το βλέμμα του έπεσε σε ένα σημάδι αρκετά μιλιά μακριά. Η πρώτη σκέψη ήταν ότι επρόκειτο για εχθρικό καταδιωκτικό από πλευράς της Τουρκίας , ο υποσμηναγός γύρισε το αεροσκάφος για να δει καλύτερα όταν η κουκκίδα έγινε ένα δισκοειδές σκάφος.

Το Α.Τ.Ι.Α είχε ανάπτυξη ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το μέρος του αεροπλάνου

<αναφορά πιλότου:
 "Καθώς πλησίαζε διέκρινα ένα κυκλικό σκάφος διαμέτρου 10 μέτρων με μία θαμπή ασημόχρωμη επιφάνεια σαν ανοξείδωτο μέταλλο ,υπήρχε στο κέντρο του ένα υπερυψωμένο τμήμα μ'ένα άνοιγμα που έμοιαζε με τον θάλαμο πιλότου δεν παρατήρησα εξάτμιση ούτε καμία ένδειξη συστήματος προώθησης" 

Καθώς το Α.Τ.Ι.Α πλησίαζε φαινόταν να κάνει μερικές αλλαγές στην πορεία του βουτώντας από την μια πλευρά στην άλλη , το Α7Η2 γύρισε προς τα αριστερά κάνοντας μια μεγάλη βουτιά διαφυγής, το Α.Τ.Ι.Α βούτηξε και αυτό με εκπληκτική ταχύτητα.

"Εντυπωσιάστηκα και φοβήθηκα, το άγνωστο σκάφος ακολουθούσε κατά γράμμα την μανούβρα μου έφτασα στα 10.000 πόδια και το UFO έκανε το ίδιο, τα επόμενα 8 λεπτά ήταν πολύ δύσκολα". 

Ο υποσμηναγός επιχειρούσε συνεχεία μανούβρες για να ξεφύγει. Δυστυχώς ο πιλότος έχασε την ψυχραιμία του γιατί το Α.Τ.Ι.Α επιχειρούσε πιο στενά τώρα, πίεσε το αεροπλάνο στα όρια του, και όπως δήλωσε είχε πανικοβληθεί !

Mετά από αυτό ο υπουργός τότε Κ ΑΒΕΡΩΦ. είπε ,"κάποτε αμφέβαλα για το αν τα UFO είναι αληθινά, δεν έχω όμως πια αυτή την αμφιβολία".

Όσο για το κυνηγητό με το Α7 το Α.Τ.Ι.Α ξαφνικά γύρισε νότια και χάθηκε.


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου