Στις 19 Οκτωβρίου 1865, η εφημερίδα Missouri Democrat παρουσίασε ένα πραγματικά εξαιρετικό άρθρο, το οποίο θα μείνει γνωστό τα επόμενα χρόνια ως «Υπόθεση James Lumley, October 1865».

 Η συντριβή ΑΤΙΑ στο Missouri το 1865. Υπόθεση «James Lumley, October 1865»


Στις 19 Οκτωβρίου 1865, η εφημερίδα Missouri Democrat παρουσίασε ένα πραγματικά εξαιρετικό άρθρο, το οποίο θα μείνει γνωστό τα επόμενα χρόνια ως «Υπόθεση James Lumley, October 1865». Το άρθρο αυτό θα εμφανιστεί δύο εβδομάδες αργότερα και στην εφημερίδα «The Cincinnati Commercial», ευαισθητοποιώντας σήμερα, μεγάλο μέρος του κοινού για τα UFO

Το συγκεκριμένο άρθρο αφηγείται την ιστορία ενός άντρα με το όνομα James Lumley, για τον οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα. Εκτός απ’ότι η Missouri Democrat φαινομενικά τον θεωρεί αξιόπιστο, γνωρίζουμε ότι κάποια στιγμή το Σεπτέμβριο του 1865 είχε κάνει τρόπο ζωής τη παγίδευση ζώων για τη γούνα τους, κάπου στα βουνά του  Μissouri, περίπου 75 έως 100 μίλια πάνω από το ρεύμα των Great Falls

O Lumley ισχυρίζεται ότι λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα και ενώ ήταν στο δρόμο της επιστροφής για το σημείο που είχε κατασκηνώση, είδε ένα φωτεινό φως να ταξιδεύει γρήγορα στον ουρανό με ανατολική κατεύθυνση για περίπου πέντε δευτερόλεπτα, όταν ξαφνικά εξερράγη, και τελικά συνετρίβη μέσα στο δάσος.

Οι περισσότεροι κυνηγοί γούνας της περιοχής μπορεί να λένε ιστορίες των Ινδιάνων, ή για αρκούδες, ή για τα λιοντάρια των βουνών, αλλά η αναφορά του Lumley αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Αφού ο Lumley άκουσε το σφοδρό ήχο από την συντριβή, αισθάνθηκε την γη να τρέμει, και σύντομα ακολούθησε ένας ισχυρός άνεμος μέσα από το δάσος σαν ανεμοστρόβιλος, ενώ στην ατμόσφαιρα υπήρχε μια μυρωδιά σαν θειάφι.

Την επόμενη μέρα, μετά από περπάτημα δύο μιλίων από το κάμπινγκ του, είδε ένα μονοπάτι από σπασμένα δέντρα που οδηγούσε σε ένα αντικείμενο που είχε «ενσωματωθεί» σε μια βουνοπλαγιά.

Το αντικείμενο είχε διαμελιστεί σε πολλά κομμάτια, υπήρχαν θραύσματα που έμοιαζαν με γυαλί, ενώ κάποιο παράξενο υγρό είχε διαρρεύσει από διάφορα σημεία του ρυπαίνοντας την περιοχή.

Επίσης μια παράξενη γραφή πάνω στα τοιχώματα του αντικειμένου έμοιαζε με αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Δεν ξέρουμε τι τελικά συνέβη στο Lumley, και παραμένει ένα μυστήριο μέχρι σήμερα.

Τα βουνά υπάρχουν πράγματι στην εν λόγω περιοχή, και το χαμένο UFO του Lumley ίσως να εξακολουθεί να "κάθεται" εκεί, εν μέρει θαμμένο σε μια βουνοπλαγιά, με ιερογλυφικά που τώρα ίσως να είναι ελαφρώς διαβρωμένα, αναμένοντας κάποιο ατρόμητο εξερευνητή να το βρει και να το αποκαλύψει στον κόσμο.

Εκτός αν, η κυβέρνηση ή οι κατασκευαστές αυτού του αντικειμένου, έχουν φτάσει πρώτοι σε αυτό!  



 via


Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης