//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Απόδειξη ότι οι σκέψεις μας επηρεάζουν τη φυσική ύλη

Απόδειξη ότι οι σκέψεις μας επηρεάζουν τη φυσική ύλη


Οι σκέψεις σας είναι ισχυρές. Οι σκέψεις δεν είναι απλά νευροχημικές διαδικασίες που εκτυλίσσονται στο εσωτερικό του κρανίου σας. Έχουν άμεση και μετρήσιμη επιρροή στον έξω κόσμο. Έχουμε δει την συνείδηση να επιδρά στην συμπεριφορά των κβαντικών σωματιδίων, στην συμπεριφορά άλλων ανθρώπων, ακόμα και στη συμπεριφορά των ηλεκτρικών ρευμάτων.


Διδασκόμαστε από την κοινωνία ότι όσο κρατάμε τις ‘κακές’ σκέψεις μας, μέσα μας και δεν ενεργούμε βάση αυτών, ότι δεν βλάπτουν κανέναν. Αγνοείται το γεγονός ότι όλοι έχουμε ένα ενεργειακό πεδίο, η καρδιά μας έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και ότι η συνείδησή μας είναι συνδεδεμένη με όλα τα πεδία.

Μια διάσημη μελέτη του Dr. Masura Emoto αποδεικνύει ότι η ενέργεια των σκέψεών μας έχει άμεση επίδραση στη γεωμετρική δομή των μορίων του νερού στο εσωτερικό κρυστάλλων πάγου. Το μυαλό μας μπορεί να επηρεάσει κυριολεκτικά την γεωμετρία των κρυστάλλων πάγου, ενώ βρίσκονται στη διαδικασία της διαμόρφωσης. Όλοι μιλούν για το θαυμάσιο έργο του Dr. Masura Emoto, αλλά δεν δίνεται πολύ προσοχή σε μελέτες που δημοσιεύθηκαν σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά που έχουν αναπαράγει το πείραμα.

Ένα πείραμα που έγινε στο Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών με τίτλο «Διπλό-τυφλό πείραμα των επιπτώσεων της Πρόθεσης στον σχηματισμό κρυστάλλων του νερού". Η υπόθεση ότι το νερό, στο οποίο έχει σταλθεί νοητική ‘πρόθεση’, καλή ή κακή, μπορεί να επηρεάσει κρυστάλλους πάγου πήρε σοβαρή προβολή στην επιστημονική κοινότητα και τα αποτελέσματα του πειράματος ήταν εκπληκτικά.

Μια ομάδα περίπου 2.000 άνθρωποι στο Τόκιο επικεντρώθηκε σε θετικές προθέσεις απέναντι σε δείγματα νερού που βρίσκονταν μέσα σε ηλεκτρομαγνητικά θωρακισμένο χώρο στην Καλιφόρνια. Παρόμοια δείγματα νερού είχαν τοποθετηθεί στο ίδιο δωμάτιο χωρίς να το γνωρίζουν οι 2.000 συμμετέχοντες. Κρύσταλλοι πάγου σχηματίστηκαν και στις δύο σειρές δειγμάτων νερού, αλλά μόνο ορισμένα είδη σχηματισμών ήταν παρόντες μέσα στο νερό που οι 2.000 άνθρωποι επικεντρώθηκαν σε αυτό.

Τι συνέβη;

Οι κρύσταλλοι πάγου που σχηματίστηκαν και από τα δύο σύνολα δειγμάτων νερού φωτογραφήθηκαν και οι εικόνες που προέκυψαν δόθηκαν για αισθητική αξιολόγηση από 100 ανεξάρτητους κριτές. Οι κριτές δεν ήξεραν σε ποιο δείγμα νερού ανήκε η φωτογραφία.

Το συμπέρασμα ήταν το ίδιο με όλες τις προηγούμενες μελέτες που υποδηλώνουν ότι η πρόθεση μπορεί να είναι σε θέση να επηρεάσει την δομή του νερού. Στο νερό που στάλθηκε πρόθεση παράχθηκαν σημαντικοί σχηματισμούς σε αντίθεση με αυτό που δεν γνώριζαν τη ύπαρξή του..

Εδώ είναι μια φωτογραφία από τα άμεσα αποτελέσματα της συνειδητή πρόθεσης στην δομής του νερού:
Η συνείδηση έχει μετρήσιμες επιδράσεις στη γεωμετρική δομή των κρυστάλλων του νερού. Τι μας λέει αυτό για την φύση της συνείδησης; Είναι πιθανό ότι το νερό αποτελείται από το ίδιο "πράγμα" που αποτελούνται και οι σκέψεις μας; 60% του συνόλου του ανθρώπινου σώματος είναι το νερό, ενώ το 70% του εγκεφάλου είναι νερό. Τι μπορεί να κάνουν οι σκέψεις στην υγεία μας;

Προσέξτε τις σκέψεις σας. Έχουν μια ισχυρή επιρροή όχι μόνο στην ζωή σας, αλλά και στον φυσικό κόσμο γύρω σας.
Εδώ είναι ένα καταπληκτικό βίντεο για το Νερό:


Του Steven Bancarz 


via
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου