//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Οι Εξωγήινοι "Θεοί" της Αυστραλίας


οι Εξωγήινοι "Θεοί" της Αυστραλίας

Οι Εξωγήινοι "Θεοί" της Αυστραλίας

Τα σχέδια Wandjina ή Wondjina είναι πολύ συνηθισμένες ζωγραφιές σε σπηλιές των Αβορίγινων της Αυστραλίας. Συνήθως τα συναντάμε στη βορειοδυτική Αυστραλία, σε ένα μέρος που ονομάζεται "The Kimberley's". Αναπαριστούν "θεούς" που ήρθαν κάπου από τον Γαλαξία μας.

Είναι πιθανό ότι οι Αβοριγίνες που εγκαταστάθηκαν στην Κίμπερλι ήταν μερικοί από τους πρώτους ανθρώπους που έφθασαν στην Αυστραλία πριν από 50.000 χρόνια, αλλά μερικά στοιχεία δείχνουν ακόμα μέχρι και 70 χιλιάδες χρόνια πριν.

Το εντυπωσιακό με αυτές τις φιγούρες Wandjina είναι τα εξής: λευκά πρόσωπα, μεγάλα μάτια με μεγάλα σκούρα μάτια αλλά χωρίς στόμα, με φωτοστέφανο ή κάποιο είδος κράνους και παράξενες ενδυμασίες σαν ράσα ή στολές. Επιπλέον, τα μάτια είναι πάντα δυσανάλογα προς το πρόσωπο και τη μύτη.

οι Εξωγήινοι "Θεοί" της Αυστραλίας

Θυμίζουν αρκετά την εξωγήινη φυλή των Grey, έτσι όπως την περιγράφουν τα σύγχρονα σενάρια για τους εξωγήινους. Παραδόξως, το 1838, ο καπετάνιος που ανακάλυψε τις σπηλιές με τις ζωγραφιές, ονομαζόταν Grey. Σύμπτωση;

Η παράδοση λέει πως οι Wandjina, κατέβηκαν από το Γαλαξία μας και δημιούργησαν στη γη και όλους τους κατοίκους της. Με τη βοήθεια ενός Φιδιού, οι Wandjina δημιουργούσαν, δίδασκαν και φέρονταν σαν θεοί στους ντόπιους -ή οι ντόπιοι τους φέρονταν σαν να ήταν θεοί. Οι Wandjina είχαν τόσες δυνάμεις που δεν χρειαζόταν να μιλάνε. Κατά συνέπεια δεν είχαν στόμα. Στη συνέχεια έφυγαν και πήγαν πίσω από εκεί που ήρθαν. Ήταν όμως καλοί και λατρεύονται σαν κορυφαίοι θεοί, ακόμα και σήμερα.

οι Εξωγήινοι "Θεοί" της Αυστραλίας

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι κάποτε στο παρελθόν η ανθρώπινη φυλή είχε μια κάποια αλληλεπίδραση με όντα από κάπου αλλού. Παντού στον κόσμο υπάρχουν παραδόσεις που μιλούν γι' αυτούς, από τη Νότια Αμερική ως στην Αίγυπτο και από την Ανατολία ως την Αυστραλία!
πηγή

Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου