//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ! (VIDEO)

Μυστηριώδης δύναμη πετά κοριτσάκι στο πάτωμα! (video)
Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ που υπέστησαν δυο γονείς στην Ουαλία, όταν μια μυστηριώδη δύναμη πέταξε - μπροστά στα μάτια τους - την κορούλα τους στο πάτωμα!
Το ανατριχιαστικό περιστατικό καταγράφηκε μάλιστα σε video που κάνει πλέον το γύρο του διαδικτύου και μπορεί κάποιοι δύσπιστοι (έστω πιο ορθολογιστές) να χλευάζουν, υποστηρίζοντας πως το κοριτσάκι απλά έπεσε μόνο του, ωστόσο ο 35χρονος Gareth και η σύζυγός του, 31χρονη Charlene, είναι πεπεισμένοι πως η Lexi Hood χτυπήθηκε από μία ανεξήγητη παραφυσική δύναμη!

Μια προσεκτικότερη πάντως ματιά στο video δείχνει πως το μόλις ενός έτους κοριτσάκι στέκεται απόλυτα σταθερά στα πόδια του, παίζοντας Peek-a-boo, πριν ξαπλώσει μυστηριωδώς στο πάτωμα.
Έκτοτε μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την οικογένεια που ζει στο Bridgend της Ουαλίας, στο σπίτι τους ακούγονται συνεχώς τριξίματα και περίεργοι θόρυβοι.

«Η Lexi είναι πολύ σταθερή όταν στέκεται στα πόδια της και δεν έχει πέσει ποτέ μόνη της. Ήμασταν μπροστά της και είμαστε σίγουροι ότι δεν έπεσε μόνη της. Καταγράφαμε το παιχνίδι της γιατί, κλείνοντας τα μάτια, νόμιζε ότι δεν τη βλέπαμε και ήταν πολύ αστείο», τόνισε ο Gareth, προσθέτοντας: «Ξαφνικά έκανε πίσω βήματα και τα χέρια της πήγαιναν μπρος - πίσω λες και κάποιος την έσπρωξε. Μετά είπε “κάτω” όπως λέει στη γάτα μας όταν τη βάζει να ξαπλώσει. Όταν είδαμε το video φρικάραμε. Πλέον κανείς μας δεν μπαίνει σε άδειο δωμάτιο αν δεν το ελέγξει πρώτα».

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη στο σαλόνι, ενώ η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών της Lexi, Taylor (14 ετών) και Ellie (9 ετών), παρακολουθούσε μια ταινία στην τηλεόραση.
Αξίζει πάντως, τέλος, να σημειωθεί πως η μικρή Lexi δεν τραυματίστηκε από την επίθεση (;).

Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου