//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Φιλιππίνες: Λυκάνθρωποι τρομοκρατούν απομακρυσμένο νησί!

Οι κάτοικοι ενός απομονωμένου νησιού στις Φιλιππίνες κάθε βράδυ κάνουν περιπολίες για να προστατέψουν τα ζώα τους...

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Brian Odien, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, το Sibale βιώνει τα τελευταία χρόνια μία έξαρση στους μυστηριώδεις θανάτους ζώων. Οι περισσότεροι κάτοικοι πιστεύουν πως γι΄αυτό ευθύνονται... λυκάνθρωποι!

Εκατοντάδες εθελοντές μάλιστα, υπό την επίβλεψη της αστυνομίας, έχουν ξεκινήσει τακτικές περιπολίες τη νύχτα, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τα εναπομείναντα πρόβατά τους από τα αιμοβόρα πλάσματα.

Όπως αναφέρουν, περισσότερες από 200 κατσίκες 57 αγροτών, έχουν βρεθεί χωρίς εσωτερικά όργανα και «στραγγισμένες» από αίμα, ενώ φοβούνται πως θα είναι τα επόμενα θύματα όταν όλα τα ζώα τους εξαφανιστούν.

«Οι πολίτες έχουν ενημερωθεί να έχουν τις κατσίκες τους σε περιφραγμένο χώρο ή στα σπίτια τους, ώστε να μπορούν να τις προστατέψουν», ανέφερε ο διευθυντής του περιφερειακού τμήματος Γεωργίας, Cipriano Santiago, ο οποίος επιβεβαίωσε τα περιστατικά, συμπληρώνοντας:
«Τους έχουμε συμβουλέψει επίσης να μην προσπαθήσουν να σκοτώσουν μόνοι τους το κτήνος, αλλά να καλέσουν σε βοήθεια τις Αρχές».
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου