Σύμφωνα με δημοσίευμα απο τη βρετανική εφημερίδα The Sun που ανέφερε οτι ο συνταγματάρχης και ένας υπολοχαγός της Βασιλική Πολεμική Αεροπορία,

Σύμφωνα με δημοσίευμα απο τη βρετανική εφημερίδα The Sun που ανέφερε οτι ο συνταγματάρχης και ένας υπολοχαγός της Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, είχαν παρατηρήσει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους ένα στόλο από 35 διαστημικά σκάφη στο ραντάρ. Το Υπουργείο Άμυνας διέταξε να μη μιλήσουν για το περιστατικό. Επίσης, στη Δανία, αναφέρετε για ένα πρώην μέλος του στρατού που μιλήσε και επιβεβαίωσε ταυτόχρονα μια από της πιο διάσημες παρατηρήσεις UFO στη χώρα του.

Σήμερα ο Alan Turner 64 ετών ανέφερε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είχαν συγκλονισθεί από 35 "πυραύλους" που εμφανίστηκαν στις οθόνες των ραντάρ και απο τη υψηλή ταχύτητα ελιγμών που πραγματοποιούσαν.

Το περιστατικό καταγράφηκε από έξι στρατιωτικά ραντάρ και το ραντάρ στο αεροδρόμιο του Heathrow, με αποτέλεσμα το προσωπικό να υποβάλει μια σειρά από εκθέσεις σχετικά με την παρατήρηση. Τα 35 UFOs είχαν ανέβη περίπου στα 500 km / h κάνοντας μια απότομη πτήση από τα 1000 μέτρα στα 20.000 μέτρα. Σύμφωνα με τον Turner, εκπρόσωποι του Υπουργείου Άμυνας τρεις ημέρες αργότερα είπαν στους αυτόπτες μάρτυρες, "να μην μιλήσουν για το περιστατικό . "

Ο Turner, ο οποίος άφησε την Πολεμική Αεροπορία, το 1995, περιγράφει το περιστατικό σε αυτήν την ημέρα: " Αυτό που είδα, διαψεύδεται απο κάθε λογική και ήταν, ειλικρινά, απολύτως εξαιρετικό. Δεν ήμουν μόνος. Περισσότεροι από 30 μάρτυρες απο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας και ο ελεγκτής ραντάρ στο Heathrow παρατήρησαν το ίδιο πράγμα. 

Είναι αλαζονικό να πω ότι ήμασταν οι μόνοι στο σύμπαν ". Σε σχέση με μια συμβατική εξήγηση για το περιστατικό, ο Turner απάντησε: " Ήξερα αμέσως ότι δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνουν στρατιωτικά αεροσκάφη. Μόνο πυραυλοκίνητα με τέτοιο ρυθμό ανόδου αεροσκάφη, αλλά δεν θα ήταν σε θέση να κρατήσουν ένα τέτοιο τέλειο σχηματισμό και να ελίσσονται έτσι. Επίσης θα έκαναν πολύ θόρυβο. Ωστόσο, μέσα στη νύχτα κανείς δεν άκουσε κάτι τέτοιο . "

Επίσης στη Δανία ένας στρατιωτικός μάρτυρας αναφέρει
Ο πρώην ελεγκτής ραντάρ μίλησε, για το 1973, όταν είχε ένα στερεό αντικείμενο άγνωστης προέλευσης στην οθόνη του ραντάρ του. 

Η μαρτυρία του Νις Krog είναι μέρος του ντοκιμαντέρ του National Geographic "άγνωστες ιστορίες UFO από την Ευρώπη". Οι Παρατηρήσεις του Νις Krog πριν από 37 χρόνια ήταν άκρως απόρρητες και δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να εισέλθει στο δημόσιο τομέα . Ο αποχαρακτηρισμός Αρχείων του 2009 έκανε τον Krog να αναφέρει δημόσια για το περιστατικό του.



πηγή: http://www.huforc.gr
Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης