//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Aυτό είναι το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αυστραλίας


Μια έγκυος υπηρέτρια που σπρώχτηκε στο θάνατό της από ένα μπαλκόνι, ένα αγόρι που κάηκε ζωντανό στην κούνια του και ένα μωρό που σκοτώθηκε από πτώση στη σκάλα είναι οι ιστορίες που στοιχειώνουν αυτό το σπίτι στην Αυστραλία.

Η οικογένεια Ράιαν που μένει σε αυτό, πιστεύει ότι οι αρχικοί ιδιοκτήτες του σπιτιού ο Κρίστοφερ και Ελίζαμπεθ Κρόλι στοιχειώνουν ακόμα το σπίτι. Όπως αναφέρει, όταν πρωτομπήκαν στο σπίτι μαζί με το σύζυγό της όλα τα φώτα ήταν αναμμένα. Αν σκεφτεί κανείς ότι το ρεύμα ήταν κομένο καταλαβαίνουμε ότι κάτι τρέχει με το σπίτι.

Όπως αναφέρει η 'Ολιβ Ράιαν στο σπίτι ακούς σχεδόν πάντοτε κάποιον να περπατάει, μερικές φορές ακούς να φωνάζουν το όνομά σου. Το ζήτημα είναι πως ξέρεις πως είσαι μόνος σου στο σπίτι.

πηγή
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου