Ρωσίδα Κοσμοναύτης για Εξωγήινους, UFO και Νιμπίρου (video) Marina Popovich, καθηγήτρια στην επιστήμη της αεροδυναμικής και αντιπρόεδρος του Management Internacional (ΜΙ) του Πανεπιστημίου της πόλης Arkhangelsk, με βραβείο της Αεροναυτικής Ομοσπονδίας. Είναι η πρώτη γυναίκα που πιλοτάρισε μαχητικό αεροπλάνο και που για πρώτη φορά έσπασε το φράγμα του ήχου. Κατέχει 103 παγκόσμια αεροναυτικά ρεκόρ που κανείς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά τριών εγγονών. Διαθέτει μελέτες στη θεολογία, τη φυσική και τις συνειδητοποιημένες διαφορετικές πρακτικές που τείνουν να ξυπνήσουν τις ψυχικές παραφυσικές ικανότητες.

http://taxidistoanexigito.blogspot.gr

Marina Popovich, καθηγήτρια στην επιστήμη της αεροδυναμικής και αντιπρόεδρος του Management Internacional (ΜΙ) του Πανεπιστημίου της πόλης Arkhangelsk, με βραβείο της Αεροναυτικής Ομοσπονδίας. Είναι η πρώτη γυναίκα που πιλοτάρισε μαχητικό αεροπλάνο και που για πρώτη φορά έσπασε το φράγμα του ήχου.

Κατέχει 103 παγκόσμια αεροναυτικά ρεκόρ που κανείς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά τριών εγγονών. Διαθέτει μελέτες στη θεολογία, τη φυσική και τις συνειδητοποιημένες διαφορετικές πρακτικές που τείνουν να ξυπνήσουν τις ψυχικές παραφυσικές ικανότητες. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στην επικοινωνία με τηλεπάθεια.Αποκαλύπτει μυστικά σχετικά με την επίσκεψη των εξωγήινων όντων στον κόσμο μας, που με ζήλο ήταν κρυμμένα για περισσότερα από 50 χρόνια.

Σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Planet During the Cold War enRusia» αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στον τομέα για τη μελέτη του παραφυσικού πεδίου.

Έχουν διασωθεί αρχεία που «ξεχάστηκαν», στα οποία η κοσμοναύτης διαβεβαιώνει την ύπαρξη του Πλανήτη Χ (Νιμπίρου) και της εξωγήινης νοημοσύνης. Όλα έρχονται σε συμφωνία με παρόμοιες δηλώσεις άλλων κοσμοναυτών, όπως του Aldrin και του λοιπού προσωπικού των αποστολών Apolo.

Στην συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με ένα άγνωστο αντικείμενο περίπου 25 χιλιομέτρων στην τροχιά του Άρη που, λίγο μετά την φωτογράφισή του, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.








Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης