//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Ρωσίδα Κοσμοναύτης για Εξωγήινους, UFO και Νιμπίρου (video)

http://taxidistoanexigito.blogspot.gr

Marina Popovich, καθηγήτρια στην επιστήμη της αεροδυναμικής και αντιπρόεδρος του Management Internacional (ΜΙ) του Πανεπιστημίου της πόλης Arkhangelsk, με βραβείο της Αεροναυτικής Ομοσπονδίας. Είναι η πρώτη γυναίκα που πιλοτάρισε μαχητικό αεροπλάνο και που για πρώτη φορά έσπασε το φράγμα του ήχου.

Κατέχει 103 παγκόσμια αεροναυτικά ρεκόρ που κανείς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά τριών εγγονών. Διαθέτει μελέτες στη θεολογία, τη φυσική και τις συνειδητοποιημένες διαφορετικές πρακτικές που τείνουν να ξυπνήσουν τις ψυχικές παραφυσικές ικανότητες. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στην επικοινωνία με τηλεπάθεια.Αποκαλύπτει μυστικά σχετικά με την επίσκεψη των εξωγήινων όντων στον κόσμο μας, που με ζήλο ήταν κρυμμένα για περισσότερα από 50 χρόνια.

Σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Planet During the Cold War enRusia» αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στον τομέα για τη μελέτη του παραφυσικού πεδίου.

Έχουν διασωθεί αρχεία που «ξεχάστηκαν», στα οποία η κοσμοναύτης διαβεβαιώνει την ύπαρξη του Πλανήτη Χ (Νιμπίρου) και της εξωγήινης νοημοσύνης. Όλα έρχονται σε συμφωνία με παρόμοιες δηλώσεις άλλων κοσμοναυτών, όπως του Aldrin και του λοιπού προσωπικού των αποστολών Apolo.

Στην συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με ένα άγνωστο αντικείμενο περίπου 25 χιλιομέτρων στην τροχιά του Άρη που, λίγο μετά την φωτογράφισή του, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου