//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Φάντασμα στην κουζίνα της; Δείτε το παράξενο βίντεο...Η γυναίκα που κατέγραψε το βίντεο, δεν πήγε σε κάποιο μεσαιωνικό κάστρο να κυνηγήσει φαντάσματα, αλλά τα φαντάσματα ήρθαν στην κουζίνα της.

Στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία υπάρχουν επιχειρήσεις, συνήθως παμπ, που διαφημίζουν ότι είναι «στοιχειωμένες», έχουν μεγάλη ζήτηση οι στοιχειωμένες κούκλες και εκπομπές ασχολούνται με το κυνήγι φαντασμάτων.

Στην αρχή όπως φαίνεται από το υλικό, κουνιέται το φωτιστικό χωρίς όπως αναφέρει να υπάρχει κάποιο ανοιχτό παράθυρο για να μπαίνει αέρας, στη συνέχεια το φάντασμα αρχίζει να μετακινεί πράγματα, ανοίγει ένα ντουλάπι και σπρώχνει προς το μέρος της γυναίκας ένα κουβά.

via
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου