//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Μυστηριώδες έκθεμα σε μουσείο των ΗΠΑ

Μυστηριώδες έκθεμα σε μουσείο των ΗΠΑ

Ερπετοειδή. Μία θεωρία που έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες και εξακολουθεί να εξαπλώνεται αστραπιαία σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ερπετοειδή εξωγήινα όντα λέγεται πως έχουν έρθει από τα άστρα, ενδεχομένως από κάποιο πλανήτη στον αστερισμό του Δράκου ή και από αλλού.

Ερπετοειδή όντα, μισά άνθρωποι και μισά ερπετά, βρίσκονται στις περισσότερες μυθολογίες του κόσμου. Διάφορα στοιχεία και ευρήματα, φαίνεται να αποδεικνύουν ότι η υπόστασή τους είναι πραγματική και όχι φανταστική.

Ένα μυστηριώδες εύρημα είναι και αυτό που εκτίθεται στο Marsh's Free Museum -ουσιαστικά ένα μαγαζί με αντίκες και είδη δώρων- που βρίσκεται στην 409η South Pacific Avenue στο Long Beach στην Washington των ΗΠΑ.


Το μουμιοποιημένο έκθεμα είναι γνωστό ως "Jake the Alligator Man" καθώς είναι άνθρωπος από τη μέση και πάνω, και αλιγάτορας από τη μέση και μετά.

Η διαχείρηση των Marsh λέει πως το αγόρασε το 1967 έναντι 750 δολαρίων. Έγινε διάσημο στις 9/11/1993 από την εφημερίδα Weekly World News, όταν το έβαλε πρωτοσέλιδο με πηχαίους τίτλους.

Για την ιστορία του λέγεται πως ήταν αιχμάλωτο σε κάποιο εργαστήριο και το έσκασε σκοτώνοντας έναν άνθρωπο στο Μαϊάμι. Λέγεται επίσης ότι όσο ήταν ζωντανό αξιοποιούνταν από ένα τσίρκο ως κύριο και πολύ χαρακτηριστικό κράχτη.

Ίσως, μπορεί εύκολα να ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται απλά για μία τουριστική ατραξιόν και τίποτε παραπάνω -ένα χρυσορυχείο για τους διαχειριστές του Marsh's Free Museum- αλλά τον Μάιο του 2000, οι Arab Times της Σαουδικής Αραβίας ανέφεραν σε πρωτοσέλιδό τους ότι ένα παρόμοιο πλάσμα τρομοκράτησε τους κατοίκους του Dammam όταν εμφανίστηκε να καραδοκεί ανάμεσα στους αμμόλοφους της ανατολικής επαρχίας. Αλήθεια ή ψέματα;
Ωστόσο, η εφημερίδα Times και τα υποκαταστήματα της, θεωρούνται από τις εγγυρότερες εφημερίδες των συστημικών ΜΜΕ.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε ερπετοειδή στην διάρκεια των αιώνων. Υπάρχουν εκατοντάδες αγαλματίδια ανά τον κόσμο. Με τα πιο χαρακτηριστικά να είναι τα "ερπετοειδή του Ακαμπάρο" και εκείνου του γλυπτού όπου ένα ερπετοειδές φαίνεται να πιλοτάρει ιπτάμενο όχημα.

Άραγε, είναι αυτό το μουμιοποιημένο έκθεμα, ο Jake, μία απάτη ή μία πραγματικότητα; 

Μπορεί να είναι ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις σύγχρονες θεωρίες και στις παραδόσεις των αρχαίων πολιτισμών, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού; Είναι μία τερατογένεση; Είναι ένα υβριδικό πείραμα που δραπέτευσε από τα εργαστήρια του Monarch (MK Ultra);

Μπορεί να συγγενεύει με τα ερπετοειδή και τους δρακονιανούς που λέγεται πως υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας, είτε στην Κούφια Γη, είτε καταδειναστεύουν τον πλανήτη;

Καμία περαιτέρω έρευνα δεν έχει γίνει σχετικά.


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου