//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51Ένας πρώην μηχανικός της Lockheed Martin, ο Boyd Bushman, μιλάει στην κάμερα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 78 ετών, και αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους.

Σε ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζει τις εμπειρίες του και αποδείξεις για όσα υποστηρίζει, ο Bushman αποκαλύπτει ότι εργάστηκε στην περίφημη Area 51, την αμερικανική στρατιωτική βάση στη νότια Νεβάδα, για την οποία τόσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Ο Αμερικανός, δείχνει στην κάμερα φωτογραφίες που τράβηξε κατά την παραμονή του στην Area 51 και αναφέρει ότι όντως υπάρχουν εκεί εξωγήινοι που τους πήρε 45 χρόνια για να φτάσουν στη Γη από τον πλανήτη Quintumnia και μερικοί από αυτούς είναι φιλικοί, ενώ άλλοι κρατούν εχθρική στάση.
Κάποιοι είναι 230 ετών και υπόκεινται σε μελέτες 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Bushman λέει ότι φτάνουν σε ύψος το 1,5 μέτρο, έχουν μακριά δάχτυλα και πόδια «με ιστούς».
Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τους ζήτησε να φωτογραφίζουν τους πλανήτες που περνούν κατά το ταξίδι τους προς τη Γη, κάτι που έκαναν και ο ίδιος είχε τις φωτογραφίες στην κατοχή του.


Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στο YouTube:
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου