//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

O θρύλος του «Bunny Man»

 O θρύλος του «Bunny Man»

Έχετε ακούσετε για τον «άνθρωπο λαγό», τον περίφημο «Bunny Man»; Πρόκειται για έναν αστικό μύθο με προέλευση από την κομητεία Fairfax στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Ο μάλλον ανατριχιαστικός αυτός θρύλος, αφορά σε έναν άντρα που φορά ένα γούνινο κοστούμι κούνελου και επιτίθεται στους περαστικούς με τσεκούρι. Λέγεται, ότι τα φρικτά περιστατικά λαμβάνουν χώρα σε αερογέφυρα στο Κόλτσεστερ στην περιοχή Κλίφτον στην Βιρτζίνια.

Η γέφυρα, είναι γνωστή και ως «Bunny Man Bridge».

 Ο Bunny Man είναι ένας αστικός μύθος που προήλθε πιθανότατα από δύο περιστατικά στην κομητεία Fairfax της Βιρτζίνια το 1970, αλλά έχει εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή της Ουάσινγκτον. Ο θρύλος έχει πολλές παραλλαγές.

Οι περισσότεροι εμπλέκουν έναν άνδρα φορώντας ένα κοστούμι κουνελιού που επιτίθεται στους ανθρώπους με τσεκούρι ή κασκόλ.

Οι περισσότερες ιστορίες συμβαίνουν γύρω από το Colchester Overpass, μια νότια σιδηροδρομική υπεράκτια που διασχίζει τη Colchester Road κοντά στο Clifton της Βιρτζίνια. Το Overcass Colchester αναφέρεται συνήθως ως "Bridge Man Bunny".

Οι εκδόσεις του μύθου ποικίλλουν στο όνομα, τα κίνητρα, τα όπλα, τα θύματα, την περιγραφή του κοστουμιού .


via


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου