Ένα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στις 26 Ιανουαρίου στα σύνορα του Μεξικού στην πόλη Tijuana. Πιο συγκεκριμένα εθεάθησαν έξι με επτά Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στον ουρανό, ακριβώς στα σύνορα της πόλης, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι ελεγκτές να αφήσουν τα πόστα τους για να παρατηρήσουν τα ασυνήθιστα αυτά φώτα.
Σμήνος ΑΤΙΑ στο Μεξικό (βίντεο)

Ένα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στις 26 Ιανουαρίου στα σύνορα του Μεξικού στην πόλη Tijuana. Πιο συγκεκριμένα εθεάθησαν έξι με επτά Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στον ουρανό, ακριβώς στα σύνορα της πόλης, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι ελεγκτές να αφήσουν τα πόστα τους για να παρατηρήσουν τα ασυνήθιστα αυτά φώτα.

Οι οδηγοί που βρισκόταν στα αυτοκίνητα εκείνη την ώρα, κόρναραν καθώς έβλεπαν τα ΑΤΙΑ μαζί με τους επιβάτες.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε 15λεπττο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram οπου το είδαν πάνω απο 30.000 άτομα και 200 απο αυτά έκαναν αντίστοιχα σχόλια.

Ωστόσο το βίντεο αργότερα εξαφανίστηκε "μυστηριωδώς" απο το διαδίκτυο. Ο Tyler απο την ομάδα παρακολούθησης ΑΤΙΑ "Secureteam",  ανέφερε πως το βίντεο ανέβηκε ξανά στο Instagram πριν αφαιρεθεί για δεύτερη φορά και δήλωσε σχετικά:

"Αυτά είναι αντικείμενα τα οποία πιθανώς κάποιος δεν ήθελε να εμφανίζονται στο Instagram. Αυτό είναι ένα σημάδι πως ίσως κάτι έχουμε εδώ. Στην αρχή τα αντικείμενα είναι σκόρπια αλλά εν συνεχεία τέσσερα απο αυτά έκαναν μια στοίχιση σε ορθογώνιο σχηματισμό, επομένως δεν μπορεί να είναι για παράδειγμα κάποια μπαλόνια. Ότι και να είναι πάντως ακόμα και οι ελεγκτές των συνόρων έχουν επικεντρωθεί σε αυτά."

Τα Αμερικανο-Μεξικανικά σύνορα ήταν πρόσφατα στο επίκεντρο της επικαιρότητας με το νομοσχέδιο του Trump περι ανέγερσης ενός τείχους μεταξύ των δύο χωρών επιβαρύνοντας τους Μεξικανούς με φόρο 20% επι των εισαγόμενων προς τους νομοθέτες, ως έναν τρόπο αποπληρωμής του κόστους του αμφιλεγόμενου τείχους των συνόρων.

Ο Μεξικανός Πρόεδρος Enrqiue Pena Nieto αρνήθηκε επανειλημμένα να πληρώσει η χώρα του για το εν λόγω τείχος αλλά η συνάντηση των δυο πολιτικών που είχε προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα ακυρώθηκε λόγω του παραπάνω περιστατικού.





Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης