//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Ντοκιμαντέρ για τις μεταθανάτιες εμπειρίες

 Ντοκιμαντέρ για τις μεταθανάτιες εμπειρίες

Το εκπληκτικό αυτό ιατρικό ντοκιμαντέρ για τις μεταθανάτιες εμπειρίες εξηγεί πώς αυτές αποδεικνύουν ότι η ψυχή είναι υπαρκτή και επιζεί του θανάτου.

Πιο συγκεκριμένα, δείχνει ότι υπάρχει ένα νοήμον μέρος μας που λειτουργεί ανεξάρτητα από το σώμα, δείχνει ότι αυτό έχει τις διάφορες κλασικές εμπειρίες που ονομάζονται θρησκευτικές, μυστικιστικές ή μεταφυσικές, και παρουσιάζει προσπάθειες περιγραφής του με όρους κβαντικής φυσικής.

© Ταξίδι Στο Ανεξήγητο


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου