//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Το αυτοκίνητο που σκότωσε περισσότερα απο 17 άτομα και ενέπνευσε τον Stephen King να γράψει το βιβλίο "Christine"

Το αυτοκίνητο που σκότωσε περισσότερα απο 17 άτομα και ενέπνευσε τον Stephen King να γράψει το βιβλίο "Christine"

Ο Stephen King έγραψε ένα απο τα πιο γνωστά του βιβλία με τίτλο "Christine", που αργότερα γυρίστηκε και σε ταινία, εμπνευσμένος απο το αυτοκίνητο που πιστεύεται πως είναι στοιχειωμένο σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους.

Το αυτοκίνητο μάρκας Dodge μοντέλο GoldenEagle του 1964, αγοράστηκε αρχικά απο την αστυνομία της Old Orchard Beach ως περιπολικό. Αργότερα το πωλήθηκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα της περιοχής και στη συνέχεια το αυτοκίνητο άρχισε να δημιουργεί την ανατριχιαστική του φήμη.

Και οι τρεις αστυνομικοί που οδήγησαν το αυτοκίνητο βρήκαν φρικτό θάνατο σε παράξενες δολοφονίες-αυτοκτονίες, σκοτώνοντας τις οικογένειες τους και κατόπιν τον εαυτό τους.

Το αυτοκίνητο που σκότωσε περισσότερα απο 17 άτομα και ενέπνευσε τον Stephen King να γράψει το βιβλίο "Christine"
Αργότερα το αμάξι ήρθε στα χέρια της οικογένειας Wendy Allen που είναι και οι ιδιοκτήτες του αυτή την στιγμή, αλλά αποδείχθηκε προβληματικό καθώς οι πόρτες του άνοιγαν απο μόνες τους ενώ βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο. Παραδόξως το GoldenEagle δεν φέρθηκε βίαια στην οικογένεια Allen, όπως έκανε σε τόσους πολλούς.

Η Wendy Allen αναφέρει οτι το αυτοκίνητο σκότωσε 14 ανθρώπους αλλά όπως φαίνεται ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος...

Τις δεκαετίες '80 και '90 μέλη απο διάφορες τοπικές εκκλησίες βανδάλισαν  το αυτοκίνητο και όπως φαίνεται όλοι όσοι ΄ταν υπεύθυνοι για τον βανδαλισμό σκοτώθηκαν σε φρικιαστικά αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Η Allen αναφέρει πως και οι υπόλοιποι 32 άνθρωποι απο τις δυο ομάδες πέθαναν κάτω απ αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκ των οποίων οι τέσσερις απο κεραυνό.

Απο όλες τις ιστορίες που σχετίζονται με αυτό το αυτοκίνητο, οι πιο φρικιαστικές είναι αυτές που εμπλέκουν και παιδιά.  Δυο παιδιά, το ένα την δεκαετία του '60 και το άλλο του '80 χτυπήθηκαν απο αυτοκίνητο και πετάχτηκαν στον απέναντι δρόμο και προσγειώθηκαν είτε κάτω απο τον προφυλακτήρα του GoldenEagle  ή πάνω στην κουκούλα του. Και τα δύο παιδιά πέθαναν πριν προλάβει να φθάσει ασθενοφόρο.

Το αυτοκίνητο που σκότωσε περισσότερα απο 17 άτομα και ενέπνευσε τον Stephen King να γράψει το βιβλίο "Christine"
Η τελευταία ιστορία είναι η πιο ανατριχιαστική...Το 2008 ένα παιδί τόλμησε απλά να ακουμπήσει το αυτοκίνητο και δυο εβδομάδες αργότερα σκότωσε όλη του την οικογένεια μαζί με τον σκύλο και στη συνέχεια έκαψε το σπίτι του.

Σήμερα το αυτοκίνητο είναι διαλυμένο μετά απο μια ακόμα επίθεση ομάδας πιστών της εκκλησίας το 2010 καθώς αποφάνθηκαν πως στο αυτοκίνητο είναι δαιμονισμένο. Η ομάδα έκλεψε το αυτοκίνητο, το τεμάχισε και τα κομμάτια του τα μοίρασε σε διάφορες μάντρες, ωστόσο οι εκκλήσεις της Wendy Allen για βοήθεια στο διαδίκτυο εισακούστηκαν και τα περισσότερα κομμάτια βρέθηκαν και του επιστράφηκαν.

Η ίδια εκκλησιαστική ομάδα έχει χαρακτηρίσει την ίδια ως "Η θαλασσινή μάγισσα της Old Orchard Beach" και υποστηρίζει πως χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για να κάνει θανάσιμα ξόρκια. Η ίδια απαντά στις κατηγορίες: "Λέω πως είναι παλά ένα αυτοκίνητο που πέρασε στα χέρια της οικογενείας μου για χρόνια και ο κόσμος διαβάζει πάρα πολύ σχετικά με τα πράγματα που συνέβησαν σε ανθρώπους γύρω απο το αυτοκίνητο,. Κοιτάξτε εμένα, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, είμαστε όλοι καλά, δεν είμαστε; Αν το αυτοκίνητο ήταν καταδικασμένο να σκοτώνει τους πάντες τότε γιατι δεν είναι κανένας μας νεκρός;"


© Ταξίδι Στο Ανεξήγητο


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου