//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Κίνα: Τα μυστηριώδη σπήλαια Longyou

Κίνα: Τα μυστηριώδη σπήλαια Longyou

Ο αρχαίος κόσμος έχει δημιουργήσει πιθανώς μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές δομές που κατασκευάστηκαν ποτέ, λαμβάνοντας υπόψη την πρωτόγονη εποχή που ζούσαν. Ή ίσως δεν ήταν τόσο πρωτόγονοι όσο νομίζουμε!

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι πολλοί ναοί, κτίρια και σπηλιές κατασκευάστηκαν με ένα πολύ περίπλοκο τρόπο, με ακρίβεια που θα περίμενε κανείς μόνο από ένα προηγμένο κομμάτι της μηχανικής.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι περισσότερες από αυτές τις μυστηριώδεις δομές έγιναν από έναν σούπερ έξυπνο και προηγμένο πολιτισμό, ίσως εξωγήινης προέλευσης.

Όταν μιλάμε για μια εξωγήινη φυλή που βοηθούσε τους ανθρώπους στο παρελθόν, σκεφτόμαστε αμέσως τα αρχαία όντα που ονομάζονται «Annunaki», τα οποία αναφέρονται σε κείμενα χιλιάδες ετών και ίσως να είναι οι υπεύθυνοι για πολλές από τις αρχαίες μυστηριώδεις δομές του κόσμου μας.

Μία από αυτές τις συναρπαστικές δομές είναι τα Σπήλαια Longyou στην Κίνα. Είναι ένα μυστήριο που κρατά μέχρι και σήμερα σχετικά με το πώς έγινε ένα τέτοιο τεράστιο υπόγειο συγκρότημα.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου