//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Επαναλαμβανόμενες μυστηριώδεις εκρήξεις στην Sonora της Καλιφόρνια

Επαναλαμβανόμενες μυστηριώδεις εκρήξεις στην Sonora της Καλιφόρνια

Επαναλαμβανόμενες μυστηριώδεις εκρήξεις στην Sonora της Καλιφόρνια έχουν προκαλέσει αμηχανία στους κατοίκους κοιτάζοντας ψηλά προς τον ουρανό.

Ο θόρυβος ακούγεται συχνά σε καθημερινή βάση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 και παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο.

Αν και η αιτία από τις μυστηριώδεις εκρήξεις παραμένει ένα μυστήριο, οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές θεωρίες που κυμαίνονται από τη λειτουργία των ορυχείων σε κοντινή περιοχή, ακόμα και ότι έχουν σχέση εξωγήινοι.

Ένας γεωλόγος λέει ότι έχει βρει την προέλευση αυτών των ανεξήγητων θορύβων. Θα πρέπει να δημιουργούνται από μια ιδιωτική εταιρεία διάθεσης και αποσυναρμολόγησης παλαιών βομβών σε ένα στρατόπεδο 100 μίλια μακριά από τη Sonora, έξω από το Hawthorne στη Νεβάδα.

Αξιωματούχος δήλωσε: Ο ήχος μπορεί να τρέξει στην ατμόσφαιρα και να ταξιδέψει περισσότερο από 50 μίλια μακριά. Αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο θόρυβος μπορεί να ταξιδέψει στην Sonora (100 μίλια) μακριά από την τοποθεσία της έκρηξης. Πραγματικά δεν ταιριάζει! Υπάρχει μια οροσειρά που μεσολαβεί.

Το μυστήριο παραμένει …

Αναστάσιος Ντίνος

Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου