//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Η παράξενη ιστορία μετενσάρκωσης της οικογένειας Pollock

Η παράξενη ιστορία μετενσάρκωσης της οικογένειας Pollock


Ο John Pollock και η γυναίκα του Florence μαζί με τα δύο του κορίτσια την 6χρονη, Jacqueline, και την 11χρονη, Joanna, αποτελούσαν πρότυπο οικογένειας με υπέροχη ζωή στην πόλη Hexham, της Αγγλίας.

Αυτό ίσχυε πριν την τραγωδία. Στις 5 Μαΐου του 1957, η Jacqueline με την Joanna και τον φίλο τους Anthony, χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο και σκοτώθηκαν, καθώς πήγαιναν στην εκκλησία.
Ο John και η Florence συντετριμμένοι από το ατύχημα, προσεύχονταν να αποκτήσουν άλλο παιδί και τελικά τα κατάφεραν. Ένα χρόνο αργότερα έφεραν στον κόσμο δίδυμα κορίτσια την Gillian και την Jennifer. Τότε είναι που ξεκινά και το μυστήριο στην οικογένεια Pollocks.

Ενώ, ο John φρόντιζε τα δίδυμα παρατήρησε μια λευκή γραμμή στο μέτωπο της Jennifer, που θύμιζε την ουλή της αποθανούσας Jacqueline. Δεν ήταν, όμως μόνο αυτό, στο πίσω μέρους του γονάτου του το μωρό είχε το ίδιο γενετήσιο σημάδι με την νεκρή αδερφή του.

Τα επόμενα χρόνια τα πράγματα δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε φυσιολογικά στο σπίτι της οικογένειας. Όταν οι δίδυμες ήταν 3 μηνών οι Pollocks μετακόμισαν από το Hexham στο Whitley Bay. Σε ένα ταξίδι τους στην παλιά τους πόλη, όταν τα κορίτσια ήταν τεσσάρων, άρχισαν να ονοματίζουν τα μέρη που αναγνώριζαν, παρά το γεγονός ότι δεν τα ήξεραν και δεν τα είχαν επισκεφτεί ποτέ.

Ο John και η Florence άρχισαν να μπερδεύονται και να ανησυχούν. Γεμάτοι περιέργεια άρχισαν να εμφανίζουν παλιά κρυμμένα παιχνίδια των αποθανόντων τους παιδιών και προς έκπληξή τους οι δίδυμες έλεγαν τα ονόματα των αρκούδων και των κουκλιών. Οι Pollock άρχισαν να πιστεύουν πως τα δίδυμα ήταν οι μετενσάρκωση των νεκρών παιδιών τους.

Άλλο ένα περίεργο περιστατικό έγινε όταν όλη η οικογένεια περπατούσε στο πάρκο και μπροστά σε ένα αυτοκίνητο τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν «Το αυτοκίνητο! Έρχεται να μας πάρει».

Οι παράξενες αναμνήσεις συνεχίστηκαν μέχρι την ηλικία των πέντε, όταν και εξαφανίστηκαν. Από τότε ζουν φυσιολογικά στην Αγγλία.

Το ερώτημα, όμως, παραμένει είναι τα δίδυμα απόδειξη της μετενσάρκωσης;


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου