//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Έρχονται αποκαλύψεις για τους εξωγήινους

Έρχονται αποκαλύψεις για τους εξωγήινους

Ο αμερικανικός λαός είναι έτοιμος (σ.σ. και ώριμος) να μάθει την αλήθεια για τους εξωγήινους, δήλωσε στο CNN ο Τζον Ποντέστα (JohnPodesta) ο οποίος είναι ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλιντον.

Ο Ποντέστα δεν είναι ένα καθόλου τυχαίο πρόσωπο στην αμερικανική πολιτική.  Έχει υπάρξει, μεταξύ άλλων, προσωπάρχης του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Μπίλ Κλίντον, σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα και επικεφαλής του προγράμματος προεδρικής μετάβασης  μετά την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα στο προεδρικό αξίωμα το Νοέμβριο του 2008.

Ο Ποντέστα μιλώντας στο CNN και απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου τι νομίζει ότι πρέπει να γίνει αναφορικά με την Area 51 και αν η αμερικανική κυβέρνηση γνωρίζει για τους εξωγήινους εάν η Χ.Κλίντον εκλεγεί πρόεδρος  στις  εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου, είπε:

«Από ότι έχω συζητήσει  με την ίδια  και αυτό έχει πει και η ίδια δημόσια, είναι πως εάν εκλεγεί πρόεδρος θα ζητήσει όσο περισσότερα αρχεία μπορεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αποχαρακτηρίσει από απόρρητα και νομίζω ότι αυτή είναι μια δέσμευση που θα τηρήσει όπως και εγώ».

Έχετε δει κάποια από τα αρχεία, ήσασταν προσωπάρχης του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Μπίλ Κλίντον, τον ρώτησε αμέσως μετά ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει ο Ποντέστα:

«Ξέρετε ότι ο πρόεδρος Κλίντον είχε ζητήσει κάποιες πληροφορίες για αυτά τα πράγματα και ειδικότερα και ότι συμβαίνει στην Area 51. Νομίζω ότι η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να κάνει μια πολύ καλύτερη δουλειά για να απαντήσει σε ερωτήσεις που μπορεί να έχει ο κόσμος αναφορικά με το τι συμβαίνει γύρω από τα άγνωστα ιπτάμενα φαινόμενα Ξέρετε ο αμερικανός λαός μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τους εξωγήινους», είπε ο Ποντέστα για να τον διακόψει ο δημοσιογράφος ρωτώντας τον: «Και ποια είναι η αλήθεια; Υπάρχουν ενδείξεις για εξωγήινη ζωή;»

Στο σημείο ο Ποντέστα σταμάτησε λίγο για να σκεφτεί συνεχίζοντας: «Αυτό είναι για το κοινό να το κρίνει μόλις δουν όλα τα στοιχεία που έχει η αμερικανική κυβέρνηση».

Στην ερώτηση τι πιστεύει ο ίδιος ο Ποντέστα ο οποίος είχε πρόσβαση στα περισσότερα των αρχείων που είχε εξετάσει ο Μ. Κλίντον -όταν τέλος πάντων ο τελευταίος δεν ήταν απασχολημένος με άλλα πιο… σοβαρά καθήκοντα) απάντησε ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη εξωγήινων: «Τι νομίζω εγώ, Υπάρχουν πολλοί πλανήτες εκεί έξω».

Η Χίλαρι Κλίντον είχε υποσχεθεί τον περασμένο Ιανουάριο ότι προτίθεται να αναζητήσει την αλήθεια φτάνοντας στο τέρμα.


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου