//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Διαθέσιμη στο διαδίκτυο η πλήρης έκδοση του “Journal UFO” 1979-1980

Διαθέσιμη στο διαδίκτυο η πλήρης έκδοση του “Journal UFO” 1979-1980


Μια ολοκληρωμένη συλλογή από 8 τεύχη του περιοδικού “Journal UFO” (μια καναδική έκδοση του 1979-1980, που εκδόθηκε από τον Dave Haisell) είναι πλέον διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον περιοδικό εξειδικευμένο στα ΑΤΙΑ, η καναδική έκδοση του “Journal UFO” για πρώτη φορά στο διαδίκτυο όπου μπορεί κανείς να το βρεί εύκολα και να το κατεβάσει με ένα απλό κλίκ.  Τα αρχεία ανέβηκαν στις αρχές του μήνα, με την άδεια του συντάκτη του περιοδικού Dave Haisell. Η εργασία σάρωσης του περιοδικού έγινε από τον σουηδικό οργανισμό ερεύνης Αρχεία Για το Ανεξήγητο (Archives For the Unexplained "AFU").


Journal UFO

Πολλοί ερευνητές ΑΤΙΑ αναφέρθηκαν πρόσφατα στο γεγονός και χαρακτήρισαν το περιοδικό ως η "μεγάλη πηγή". Βρήκαν το “Journal UFO” πολύ ενδιαφέρον γιατί, εκτός από αναφορές περιστατικών ΑΤΙΑ, περιελάμβανε:

(1) Εξαιρετικά άρθρα ποιότητας από ό, τι θα βρείτε στα περισσότερα περιοδικά ΑΤΙΑ (ή σε περισσότερες ιστοσελίδες)
(2) Άρθρα από κορυφαίους Καναδούς ερευνητές, συμπεριλαμβανομένου του Stanton Friedman και του Chris Rutkowski.
(3) Συνεντεύξεις κορυφαίων καναδικών ερευνητών.
(4) Μεγαλύτερη κάλυψη γεγονότων που συνέβαινε σε διεθνές επίπεδο από τα περισσότερα περιοδικά της Αμερικής.


Journal UFO

Την συλλογή με τα 8 αρχεία PDF μπορείτε να τα κατεβάσετε ως ένα ενιαίο αρχείο zip από μια προσωρινή σύνδεση σε Wetransfer (ΕΔΩ). Μόνιμα θα υπάρχει στην ιστοσελίδα της AFU (ΕΔΩ).

Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου