//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Μυστηριώδεις φλεγόμενα αντικείμενα διαλύονται πάνω από τη Χαβάη

Μυστηριώδεις φλεγόμενα αντικείμενα διαλύονται πάνω από τη Χαβάη


Μυστηριώδεις φλεγόμενα αντικείμενα αποσυντίθεται στη γήινη ατμόσφαιρα πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στα ανοικτά της Χαβάης στις 31 Ιανουαρίου του 2016.


Σύμφωνα με αξιωματούχους, για την πηγή αυτής της ουράνιας παράστασης ίσως να πρόκειται για μια επανείσοδο κινέζικου πυραύλου, που έθεσε ανεπίσημα έναν μυστικό κινεζικό δορυφόρο σε τροχιά (Test communication satellites 1 (Communications Engineering Test Satellite)
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Steve Cullen

hawaii-mystery-lights
hawaii-mystery-lights-1
hawaii-mystery-lights-2
hawaii-mystery-lights-3
hawaii-mystery-lights-4
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου