//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Φωτογραφία μυστήριο σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στη Βρετανία

Φωτογραφία μυστήριο σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στη Βρετανία

Το σανατόριο Poole Hospital στη Βρετανία άνοιξε το 1932 και έκλεισε το 1989.


Πολλές ήταν οι φορές που πολίτες της περιοχής είπαν ότι στο εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο συνέβαιναν διάφορα περιστατικά και μάλιστα ότι αυτό ήταν στοιχειωμένο.


Μετά από 15 χρόνια έρχεται στο φως μια φωτογραφία τραβηγμένη το 1990, ένα χρόνο δηλαδή μετά το κλείσιμο του, η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ανοίγει ξανά το θέμα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 1990 στο εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο και δημοσιεύτηκαν πρόσφατα σε εφημερίδα, με μια από αυτές να ξεχωρίζει λόγω ενός «γιατρού-φαντάσματος».
Έτσι τουλάχιστον χαρακτηρίζουν οι αναγνώστες τη λευκή φιγούρα που, όπως λένε, φαίνεται στο βάθος.

Poole-Hospital-and-Grey-Towers-Hall-(1)

Ένας χρήστης ανέβασε την φωτογραφία στο Facebook και έγραψε «Μόλις κοίταξα τις φωτογραφίες και στην εικοστή φωτογραφία είδα έναν άντρα ντυμένο στα λευκά στο τέλος του διαδρόμου».
Τα σχόλια έπεσαν βροχή με τη φωτογραφία γρήγορα να διαδίδεται στο διαδίκτυο και όσους γνώριζαν το κτίριο να διηγούνται παράξενες ιστορίες.

Poole-Hospital-and-Grey-Towers-Hall-(2)

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι είναι απλά ένα σημάδι στον τοίχο ενώ άλλοι δηλώνουν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το φάντασμα ενός γιατρού που εργαζόταν στο νοσοκομείο.
Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι ξέρουν για το συγκεκριμένο νοσοκομείο πολλές παράξενες ιστορίες μετά το κλείσιμό του, λέγοντας τώρα ότι αυτή η φωτογραφία με το «φάντασμα» τους επιβεβαιώνει.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία ενός φύλακα στο εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο, ο οποίος αναφέρει ότι πέρασε τρία βράδια φυλάσσοντάς το και ότι ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία.
Μια άλλη μαρτυρία στη βρετανική Mirror αναφέρει ότι αφού έκλεισε ο χώρος χρησιμοποιήθηκε από την Αστυνομία του Κλίβελαντ για την εκπαίδευση των σκύλων.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, κανένα από τα εκπαιδευόμενα σκυλιά δεν ήθελε να μπει στο κτίριο, ούτε καν να περάσει από την πόρτα του εγκαταλελειμμένου νοσοκομείου.

Poole-Hospital-and-Grey-Towers-Hall-(3)

Το κτίριο του νοσοκομείου κατεδαφίστηκε το 2002 και στη θέση του χτίστηκε πολυκατοικία με πολλά διαμερίσματα. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε θα γίνει πηγή έμπνευσης για πολλές μαρτυρίες και ανατριχιαστικές ιστορίες…

Poole-Hospital-and-Grey-Towers-Hall


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου