//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε φάντασμα μικρού κοριτσιού σε εστιατόριο που πριν ήταν νεκροτομείο

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε φάντασμα μικρού κοριτσιού σε εστιατόριο που πριν ήταν νεκροτομείο


Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Οι κάμερες ασφαλείας από ένα εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο κατέγραψαν μια φιγούρα που μοιάζει με φάντασμα.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα κοριτσάκι ντυμένο με φόρεμα να κατευθύνεται προς τη πόρτα και να στέκεται για δυο δευτερόλεπτα προτού χαθεί ξανά.

Το στιγμιότυπο βιντεοσκοπήθηκε στις 5 τα ξημερώματα στο κλαμπ του εστιατορίου Vestry και αναρτήθηκε στο Youtube.


Οι υπάλληλοι στο χώρο αυτό, όπου κατασκευάστηκε ένα νεκροτομείο το 1914 έχουν αναφέρει ότι έχουν δει φαντάσματα και σκιές στο παρελθόν, όπως αναφέρει η DailyMail.

Κάποιοι άκουγαν ψιθύρους, άλλοι μύριζαν κάποιου είδους άρωμα από το πουθενά, υπήρχαν περιπτώσεις, σύμφωνα με δηλώσεις των υπαλλήλων, που βρύσες άνοιγαν μόνες τους, ενώ κάποιοι άκουγαν βηματισμούς σε άδειους διαδρόμους.

Όταν ο επιστάτης του χώρου είδε το βίντεο τρομοκρατήθηκε και διαβεβαίωσε πως δεν είχε φέρει μαζί του κανένα παιδί.

Τώρα οι δημιουργοί του ghost-hunting TV (τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με τα φαντάσματα) διαβεβαιώνουν ότι θα λύσουν το μυστήριο της ταυτότητας του μικρού κοριτσιού καθώς πήραν άδεια και σύντομα θα αρχίσουν να βιντεοσκοπούν το χώρο.via
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου