//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Έρευνα: Κατακλυσμός και υπερ-πλημμύρα εξαφάνισαν τους Αρειανούς;

 
Ο Άρης έγινε θέρετρο μιας βιβλικής υπερ-πλημμύρας, ικανής να βυθίσει κάτω από τόνους νερού περιοχές στο μέγεθος της Ευρώπης, σημειώνουν ερευνητές, που υποστηρίζουν ότι το δραματικό τέλος των Αρειανών, συνέβη τρία δισ. χρόνια πριν.

Η ανακοίνωση των ερευνητών, ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά την δημοσιοποίηση από την ΝASA, των αποδείξεων ότι βρέθηκε νερό στην επιφάνεια του Άρη.

Σε μία σκηνή «σαν βγαλμένη από την Αποκάλυψη«, τόνοι νερού κατέκλυσαν τον Άρη, εξαφανίζοντας την πιθανή ζωή που είχε αναπτυχθεί στον πλανήτη.

Οι ερευνητές από το Planetary Science Institute του πανεπιστημίου Autònoma στην Βερκελόνη, υποστηρίζουν ότι οι βιβλικές πλημμύρες συνέβησαν όταν έλιωσαν τεράστιες ποσότητες πάγου που είχαν αποθηκευτεί στα κανάλια του πλανήτη, όταν λάβα βγήκε στην επιφάνεια του Άρη.

Αν και αυτή η βιβλική καταστροφή συνέβη πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, είναι πιθανό να έχει παγιδευτεί νερό κάτω από την επιφάνεια του Άρη, όπως και εξωγήινη ζωή μαζί με αυτό.

Είναι πιθανό το αρχαίο αυτό περιβάλλον του Άρη να είχε εκείνες τις συνθήκες, ίδιες με της Γης και να έχουν αναπτυχθεί κάποιες μορφές ζωής, σημειώνουν οι ειδικοί.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περαιτέρω μελέτες για την μελλοντική ανθρώπινη δραστηριότητα στον Άρη, σημειώνει η Mirror.
 
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου