//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

UFO στα Χανιά; – Η φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο


Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που φέρεται για ορισμένους να απεικονίζει ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, κοινώς UFO, στον ουρανό των Χανίων.

Η φωτογραφία, σύμφωνα με το flashnews, τραβήχτηκε από τους Τάφους των Βενιζέλων στο Προφήτη Ηλία και δείχνει ένα αντικείμενο, που θα μπορούσε να μοιάζει με UFO.

Φυσικά για όσους έχουν λιγότερη φαντασία, το αντικείμενο μάλλον μοιάζει με drone, τα ελικοπτεράκια δηλαδή που «τραβούν» εναέριες φωτογραφίες και βίντεο.

Για τους πιο τοπικιστές βέβαια η φωτογραφία θα μπορούσε να έχει λεζάντα «Και τα UFO προτιμούν τα Χανιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές».

Ο ουρανός των Χανίων, «τους χωράει όλους».
 

 
 
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου