Και οι εμφανίσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τη χώρα μας δεν είχαν σταματημό!... Η μέρα του δεκαπενταύγουστου είχε την τιμητική της με δύο ανεξήγητες περιγραφές του ίδιου αντικειμένου από δύο διαφορετικές τοποθεσίες στην Εύβοια.

Καταγραφές ΑΤΙΑ στην Ελλάδα, Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2015

Και οι εμφανίσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τη χώρα μας δεν είχαν σταματημό!...

Η μέρα του δεκαπενταύγουστου είχε την τιμητική της με δύο ανεξήγητες περιγραφές του ίδιου αντικειμένου από δύο διαφορετικές τοποθεσίες στην Εύβοια. Ο μάρτυρας από την Ερέτρια έγραψε στη MUFON για μία μικρή μπάλα φωτιάς που διέσχισε τον νυχτερινό ουρανό με μεγάλη ταχύτητα έως ότου μετά από 3 λεπτά συρρικνώθηκε και χάθηκε από τα μάτια του. 

Παρόμοια περιγραφή έδωσε στην ομάδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω η μάρτυρας από το Αλιβέρι, η οποία είδε μερικά λεπτά νωρίτερα το ΑΤΙΑ, που το περιέγραψε ως ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου, με ένα στεφάνι περιμετρικά και με έντονα φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, το οποίο πετούσε αρκετά χαμηλά σε σχέση με το ύψος που πετούν τα διερχόμενα αεροπλάνα. 

‘Όμως, η μεγάλη διαφορά στις δύο περιγραφές, η οποία μας οδήγησε να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για εμφάνιση ΑΤΙΑ, ήταν όταν η πορτοκαλί μπάλα φωτιάς άλλαξε γωνία πτήσης 90 μοίρες πάνω από το Αλιβέρι, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ένα μετέωρο εισερχόμενο στην ατμόσφαιρα. 

Το ΑΤΙΑ όμως δεν ήταν περαστικό. Στις 16 Αυγούστου έκανε την επανεμφάνισή του ξανά σε χαμηλή πτήση πάνω από το Αλιβέρι. Αυτή τη φορά η απόσταση από το έδαφος ήταν μικρότερη και ο νέος αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να διακρίνει και κάποια έντονα περιμετρικά φώτα γύρο του, αλλά και ένα σχέδιο από κάτω του σαν αυτό της Mercedes.

Πέντε μέρες μετά, τις 21 Αυγούστου του 2015, οι εναέριες εμφανίσεις ΑΤΙΑ συνεχίστηκαν στη χώρα μας και την σειρά του είχε το Καλαμίτσι της Λευκάδας. Εκεί, ένα ΑΤΙΑ σε σχήμα μεταλλικής σφαίρας εντοπίστηκε από έναν κάτοικο του νησιού, από τον όρμο του χωριού γύρω στις 18:00. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάρτυρα καθόταν ακίνητο στον ουρανό σε υψόμετρο 3 χιλιομέτρων, σε θέση λίγο ανατολικότερα από τους αντι-Πάξους και αντανακλούσε το φως του Ήλιου επάνω του, μέχρι που η αντανάκλαση εξασθένησε και δεν ήταν πια ορατό. Το περιστατικό αναφέρθηκε από την ιστοσελίδα του ufo-hunters.com

Τέλος, η μοναδική εμφάνιση ΑΤΙΑ του Σεπτεμβρίου εξελίχθηκε στις 15/9/15 περί τις 01.10 επάνω από την πόλη της Θήβας. Ο μάρτυρας (χειριστής αεροσκαφών) ενώ βρισκόταν σε παρατήρηση ιχνών πολιτικών αεροσκαφών και σε ακρόαση επαφών τους με το κέντρο FIR ΑΘΗΝΩΝ, εντόπισε με γυμνό μάτι ένα αυτόφωτιζόμενο αντικείμενο σε σχήμα βέλους (η αιχμή ,αμβλεία γωνία)! 

Η πορεία του αντικειμένου ήταν από βορρά προς νότο και η ταχύτητα του αν υποθέσουμε ότι είχε το ύψος 30.000 ποδιών και συγκριτικά με τα επιβατικά jet που έχουν μια πλεύσιμη ταχύτητα της τάξης των 340 knots κατά μέσο όρο, αυτό κινούταν με ταχύτητα τουλάχιστο 5πλασια.  Περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη εμφάνιση μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω. 



Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης