//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Μυστηριώδες ξύλινο άγαλμα κρύβει το μυστικό της προέλευσης του ανθρώπου


Μυστηριώδες ξύλινο άγαλμα κρύβει το μυστικό της προέλευσης του ανθρώπου


Μυστηριώδες ξύλινο άγαλμα ύψους 13 μέτρων, που ανακαλύφθηκε στην Δυτική Σιβιρία το 1890, προαναγγέλει τις πυραμίδες και το Stonehenge σε ιερογλυφικά που είναι χαραγμένα πάνω του.

Το μυστήριο βαθαίνει αφού, βάσει νέας ανάλυσης, το άγαλμα έχει ηλικία 11.000 ετών, 1.000 χρόνια πιο παλιό από ότι πιστεύονταν και δύο φορές πιο μεγάλο σε ηλικία από τις Πυραμίδες στην Αίγυπτο και το Στόουνχεντζ στην Αγγλία.

Γερμανοί επιστήμονες, μέτρησαν την ηλικία του αγάλματος με τα πλέον σύγχρονα μέσα.

Οι επιστήμονες είναι σαστισμένοι από τις επιγραφές που είναι σκαλισμένες σε όλο το άγαλμα.
Σταυροί, ρόμβοι, επτά «πρόσωπα», κυματιστές γραμμές και τεθλασμένες γραμμές κοσμούν το άγαλμα, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει αποκρυπτογραφήσει τα σημάδια, που πιστεύεται ότι δίνουν πληροφορίες για την προέλευση και το μέλλον του ανθρώπου.

agalma_3.JPG.pagespeed.ce.rRctKeUL-d

Το άγαλμα με την ονομασία, Big Shigir, βρίσκεται σε μουσείο του Εκατερίνμπουργκ.

agalma_2.JPG.pagespeed.ce.geqlsyagHc
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου