//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Είσαι σίγουρος ότι ανακαλύπτουμε νέα πράγματα;Είσαι σίγουρος ότι ανακαλύπτουμε νέα πράγματα;

Η Ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους κάπου στραβοπατάει κάπου χωλαίνει .

Πολλοί επιμένουν στην διαδικασία του δαρβινισμού και τις εξέλιξης μας από πιθήκους.

Αλλα είναι τόσα πολλά τα σημάδια που δεν κολλάνε πια στο παζλ της θεωρητικής αληθινής ιστορίας ανθρωπότητας .

Ευρήματα παράξενα, υλικά που δεν μπορούν να κατασκευαστούν με τη σημερινή τεχνολογία, εργαλεία από υλικά που δεν υπάρχουν καν πάνω στη γη .

Η κρυφή Ιστορία του κόσμου μιλάει για ανώτερους πολιτισμούς οι οποίοι είχαν ήδη ακμάσει στη γη και μετα καταστράφηκαν .

Η κρυφή ιστορία του κόσμου μας λέει οτι είμαστε ο πέμπτος πολιτισμός στη σειρά.

Άλλες ενδείξεις και θεωρίες μιλούν για το ότι η ανθρωπότητα κατασκευάστηκε από ανώτερες εξωγήινες οντότητες οι οποίες ήρθαν στον πλανήτη μας για να τον χρησιμοποιήσουν ως ορυχείο και εμάς μας δημιούργησαν ως εργάτες σκλάβους ορυχείων .

Βέβαια όλα αυτά θεωρούνται απαγορευμένα μιας και πάνε κόντρα στη διαδικασία της πίστης του κοπαδιού .

Θα σε συμβούλευα όμως οτι αν είσαι οπαδός της αλήθειας και ερευνητής κάτσε ψάξε αυτές τις θεωρίες για το πως στην πραγματικότητα η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε, για το πόσες φορές υπήρξαν πολιτισμοί πάνω στη γη οποίοι σήμερα δεν τους γνωρίζει κανείς, για τα ευρήματα που δεν κολλάνε με τους χρόνους .

Το συμπέρασμα πάντα θα είναι δικό σου αλλά πίστεψέ με οι ομοιότητες της κρυφής ιστορίας του κόσμου με τις ομοιότητες σε θέματα πίστης πάνω στη γη είναι τόσο πολύ μεγάλες που θα σε τρομάξουν…

Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου