Η Ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους κάπου στραβοπατάει κάπου χωλαίνει . Πολλοί επιμένουν στην διαδικασία του δαρβινισμού και τις εξέλιξης μας από πιθήκους. Αλλα είναι τόσα πολλά τα σημάδια που δεν κολλάνε πια στο παζλ της θεωρητικής αληθινής ιστορίας ανθρωπότητας . Ευρήματα παράξενα, υλικά που δεν μπορούν να κατασκευαστούν με τη σημερινή τεχνολογία, εργαλεία από υλικά που δεν υπάρχουν καν πάνω στη γη .


Είσαι σίγουρος ότι ανακαλύπτουμε νέα πράγματα;

Η Ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους κάπου στραβοπατάει κάπου χωλαίνει .

Πολλοί επιμένουν στην διαδικασία του δαρβινισμού και τις εξέλιξης μας από πιθήκους.

Αλλα είναι τόσα πολλά τα σημάδια που δεν κολλάνε πια στο παζλ της θεωρητικής αληθινής ιστορίας ανθρωπότητας .

Ευρήματα παράξενα, υλικά που δεν μπορούν να κατασκευαστούν με τη σημερινή τεχνολογία, εργαλεία από υλικά που δεν υπάρχουν καν πάνω στη γη .

Η κρυφή Ιστορία του κόσμου μιλάει για ανώτερους πολιτισμούς οι οποίοι είχαν ήδη ακμάσει στη γη και μετα καταστράφηκαν .

Η κρυφή ιστορία του κόσμου μας λέει οτι είμαστε ο πέμπτος πολιτισμός στη σειρά.

Άλλες ενδείξεις και θεωρίες μιλούν για το ότι η ανθρωπότητα κατασκευάστηκε από ανώτερες εξωγήινες οντότητες οι οποίες ήρθαν στον πλανήτη μας για να τον χρησιμοποιήσουν ως ορυχείο και εμάς μας δημιούργησαν ως εργάτες σκλάβους ορυχείων .

Βέβαια όλα αυτά θεωρούνται απαγορευμένα μιας και πάνε κόντρα στη διαδικασία της πίστης του κοπαδιού .

Θα σε συμβούλευα όμως οτι αν είσαι οπαδός της αλήθειας και ερευνητής κάτσε ψάξε αυτές τις θεωρίες για το πως στην πραγματικότητα η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε, για το πόσες φορές υπήρξαν πολιτισμοί πάνω στη γη οποίοι σήμερα δεν τους γνωρίζει κανείς, για τα ευρήματα που δεν κολλάνε με τους χρόνους .

Το συμπέρασμα πάντα θα είναι δικό σου αλλά πίστεψέ με οι ομοιότητες της κρυφής ιστορίας του κόσμου με τις ομοιότητες σε θέματα πίστης πάνω στη γη είναι τόσο πολύ μεγάλες που θα σε τρομάξουν…





Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης