//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Το «στοιχειωμένο» UCLA και το εργαστήριο παραψυχολογίας

Το «στοιχειωμένο» UCLA και το εργαστήριο παραψυχολογίας


Τι ήταν ακριβώς και τι ερευνούσε το τμήμα παραψυχολογίας που στεγαζόταν στο Αμερικανικό πανεπιστήμιο UCLA;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του καθηγητού Δρ Barry Taff, μας μεταφέρει πίσω στις χρυσές ημέρες, εκεί που ήταν κάποτε το εργαστήριο Παραψυχολογίας του UCLA.

Ένα μέρος όπου ομοϊδεάτες του ερευνητές ήταν ελεύθεροι να εξερευνήσουν φαινόμενα όπως η πρόγνωση, τηλεκίνηση, ακόμα και ταραχοποιά πνεύματα (poltergeist!)

Ακούστε τι λέει ο Δρ Taff για την πραγματική σημασία της μελέτης της Παραψυχολογίας.Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου