Η NASA την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευσε μια σειρά εικόνων αναφορικά με μια μαζική ηλιακή έκρηξη στο πλαίσιο της σταθερής παρατήρησης που διεξάγει για την ηλιακή δραστηριότητα μέσω συμπλέγματος δορυφόρων. Στο υλικό αυτό όμως της NASA ερευνητές Α.Τ.Ι.Α. ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν –για ακόμη μια φορά- ένα τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοιο για το οποίο υποστηρίζουν ότι αντλεί ενέργεια από τον Ήλιο.
Νέα εμφάνιση αγνώστου αντικειμένου τεράστιων διαστάσεων κοντά στον Ήλιο
Η NASA την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευσε μια σειρά εικόνων αναφορικά με μια μαζική ηλιακή έκρηξη στο πλαίσιο της σταθερής παρατήρησης που διεξάγει για την ηλιακή δραστηριότητα μέσω συμπλέγματος δορυφόρων. Στο υλικό αυτό όμως της NASA ερευνητές  Α.Τ.Ι.Α.  ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν –για ακόμη μια φορά-  ένα τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοιο για το οποίο υποστηρίζουν ότι αντλεί ενέργεια από τον Ήλιο.
Στο βίντεο που απεικονίζεται σύμφωνα με τους ερευνητές το τεράστιο αυτό διαστημόπλοιο αναγράφεται ότι «η απόρριψη και αυτής της εικόνας από τη NASA ωε να μην είναι κάτι το αξιόλογο, συνιστά υποτίμηση της νοημοσύνης των ανθρώπων».
Ο Scott C Waring διευθυντής στην ιστοσελίδα  Α.Τ.Ι.Α.  Daily Sightings. Αναφέρει σχετικά: «Το εύρημα αυτό είναι καταπληκτικό. Κάθε φορά που στέλνω ερωτήσεις σχετικά με το θέμα στη NASA αυτοί τις αγνοούν συνεχώς. Ποτέ δεν απάντησαν και αρνούνται να μιλήσουν για αυτά τα γιγάντιων διαστάσεων διαστημόπλοια. Αυτά πολλές φορές πλησιάζουν τις διαστάσεις της Σελήνης. Το συγκεκριμένο μοιάζει να έχει τις διαστάσεις του Idaho, αλλά η NASA δεν ενδιαφέρεται» λέει ο ερευνητής.
Μάλιστα ο ίδιος επισημαίνει ότι αν τα αυτά τα διαστημόπλοια συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς να απομυζούν ενέργεια από τον Ήλιο, το άστρο μας δε θα έχει ζωή όχι για 5 δισ. χρόνια αλλά μετά βίας θα μπορέσει να ακτινοβολεί για τα επόμενα 1 δισ. χρόνια.
Νέα εμφάνιση αγνώστου αντικειμένου τεράστιων διαστάσεων κοντά στον Ήλιο
Νέα εμφάνιση αγνώστου αντικειμένου τεράστιων διαστάσεων κοντά στον Ήλιο




Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης