//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

Νέα εμφάνιση αγνώστου αντικειμένου τεράστιων διαστάσεων κοντά στον Ήλιο

Νέα εμφάνιση αγνώστου αντικειμένου τεράστιων διαστάσεων κοντά στον Ήλιο
Η NASA την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευσε μια σειρά εικόνων αναφορικά με μια μαζική ηλιακή έκρηξη στο πλαίσιο της σταθερής παρατήρησης που διεξάγει για την ηλιακή δραστηριότητα μέσω συμπλέγματος δορυφόρων. Στο υλικό αυτό όμως της NASA ερευνητές  Α.Τ.Ι.Α.  ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν –για ακόμη μια φορά-  ένα τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοιο για το οποίο υποστηρίζουν ότι αντλεί ενέργεια από τον Ήλιο.
Στο βίντεο που απεικονίζεται σύμφωνα με τους ερευνητές το τεράστιο αυτό διαστημόπλοιο αναγράφεται ότι «η απόρριψη και αυτής της εικόνας από τη NASA ωε να μην είναι κάτι το αξιόλογο, συνιστά υποτίμηση της νοημοσύνης των ανθρώπων».
Ο Scott C Waring διευθυντής στην ιστοσελίδα  Α.Τ.Ι.Α.  Daily Sightings. Αναφέρει σχετικά: «Το εύρημα αυτό είναι καταπληκτικό. Κάθε φορά που στέλνω ερωτήσεις σχετικά με το θέμα στη NASA αυτοί τις αγνοούν συνεχώς. Ποτέ δεν απάντησαν και αρνούνται να μιλήσουν για αυτά τα γιγάντιων διαστάσεων διαστημόπλοια. Αυτά πολλές φορές πλησιάζουν τις διαστάσεις της Σελήνης. Το συγκεκριμένο μοιάζει να έχει τις διαστάσεις του Idaho, αλλά η NASA δεν ενδιαφέρεται» λέει ο ερευνητής.
Μάλιστα ο ίδιος επισημαίνει ότι αν τα αυτά τα διαστημόπλοια συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς να απομυζούν ενέργεια από τον Ήλιο, το άστρο μας δε θα έχει ζωή όχι για 5 δισ. χρόνια αλλά μετά βίας θα μπορέσει να ακτινοβολεί για τα επόμενα 1 δισ. χρόνια.
Νέα εμφάνιση αγνώστου αντικειμένου τεράστιων διαστάσεων κοντά στον Ήλιο
Νέα εμφάνιση αγνώστου αντικειμένου τεράστιων διαστάσεων κοντά στον Ήλιο
Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου