Τι είναι οι ενεργομορφές; Οι ενεργομορφές είναι οντότητες δημιουργημένες με ενέργεια και «προγραμματισμένες» για κάποιο σκοπό. Όταν ο νους και τα συναισθήματα επικεντρώνονται
Ενεργόμορφες κατευθυνόμενες οντότητες
Τι είναι οι ενεργομορφές;

Οι ενεργομορφές είναι οντότητες δημιουργημένες με ενέργεια και «προγραμματισμένες» για κάποιο σκοπό. Όταν ο νους και τα συναισθήματα επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε αυτό αρχίζει και «υλοποιείται» ενεργειακά στην αύρα. Με αρκετή δύναμη, μπορεί να αποκοπεί από το πεδίο της αύρας του σώματος και να δημιουργηθεί σαν σχεδόν ανεξάρτητη οντότητα, που σκοπός της είναι να πραγματοποιήσει την σκέψη από την οποία δημιουργήθηκε.

Οι ενεργομορφές έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής και συνήθως όταν πραγματοποιηθεί ο σκοπός «πεθαίνουν».
Μια σωστά δημιουργημένη ενεργομορφή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αλλά την κακόβουλη ή καλόβουλη φύση της θα την καθορίσει ο δημιουργός της.

Η ενεργομορφή διατηρεί έναν σύνδεσμο με τον δημιουργό της, σαν ομφάλιο λώρο.
Τρέφεται από την ζωτική του ενέργεια ή από τα φυσικά του υγρά (που περιέχουν ζωτική ενέργεια) και για να καταστραφεί, ο δημιουργός θα πρέπει να πάψει να της παρέχει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται.

Οι ενεργομορφές λοιπόν δημιουργούνται συνειδητά, υπάρχουν όμως και οι σπάνιες περιπτώσεις ενεργομορφών που δημιουργήθηκαν κατά λάθος.

Για μια τέτοια περίπτωση, η θέληση του δημιουργού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα δυνατή.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό με τις μητέρες, που είναι τόσο δυνατή η θέληση για προστασία του παιδιού τους, που ασυναίσθητα μπορεί να δημιουργήσουν μια ενεργομορφή που ως μοναδικό σκοπό θα έχει την προστασία του παιδιού
Πέρα λοιπόν από τις εσκεμμένες και συνειδητές δημιουργίες ενεργομορφών, υπάρχουν και αυτές που δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ασυναίσθητα από την ασυνήθιστα ισχυρή μας θέληση για κάτι.

Όπως λοιπόν λέει και η παροιμία, πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να πραγματοποιηθεί.



πηγή
Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης