//
"Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο".[Edgar Allan Poe] - "Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά".[Friedrich Nietzsche] - "Το μυστήριο υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη".[Max Jacob] - "Αν οι πύλες της αντίληψης εξαφανίζονταν όλα θα φανερώνονταν στον άνθρωπο όπως και πραγματικά είναι, άπειρα".[William Blake] - "Από τη μεταφυσική ανάγκη μιας υπερανθρώπινης στοργής ανακαλύψαμε το Θεό. "[ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ] - "Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός για το άγνωστο".[H.P. Lovecraft] - "Προτιμώ να ζω σ' έναν κόσμο όπου η ζωή περιτριγυρίζεται από μυστήριο, παρά να ζω σ' έναν κόσμο τόσο μικρό που το μυαλό μου θα μπορούσε να τον κατανοήσει."[Harry Emerson Fosdick] - Απόκτησε αρκετές ΓΝΩΣΕΙΣ για να μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή, δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης [H.P. Lovecraft] - "Η φωτογραφία είναι η όψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Όσα περισσότερα βλέπουμε,τόσα λιγότερα ξέρουμε".[Ansel Adams]
Νέα
Loading...

VIMANAS: Τα αρχαία ιπτάμενα οχήματα των Ινδών

VIMANAS: Τα αρχαία ιπτάμενα οχήματα των Ινδών


Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές και επιστήμονες το 16.000 π.Χ. ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε μια εντελώς νέα τεχνολογία για να πετάξει.

Γνώριζαν λοιπόν οι αρχαίοι Ινδοί τα μυστικά της βαρυτικής έλξης; Είχαν κατασκευάσει αεροσκάφη και μάλιστα πολεμικά;

Σύμφωνα με τις κλασσικές πηγές του Ινδουϊσμού Manusa, Mahabharata, Rigu Veda, Samarangana, Sutradhara και Vymaanika Shaastra, η απάντηση είναι καταφατική.


Στην Βεδική λογοτεχνία της Ινδίας , υπάρχουν πολλές περιγραφές για ιπτάμενες μηχανές που γενικά ονομάζονται Vimanas .

Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες : Τα Ανθρωπογενείς σκάφη που μοιάζουν με αεροπλάνα και πετάνε με φτερά, και σκάφη που πετούν με ένα μυστηριώδη τρόπο που γενικά δεν γίνονται από ανθρώπινα όντα .
Εμφανίζονται κυρίως σε μεσαιωνικά έργα που εκεί βλέπουμε αυτόματες στρατιωτικές πολιορκητικές μηχανές και άλλες μηχανικές επινοήσεις.Η Vimana κατείχε υψηλή ταχύτητα. Αυτό το είδος των οχημάτων αέρος ήταν τριγωνικά και οδηγούνταν από τουλάχιστον τρία άτομα.

Το παρακάτω βίντεο αφηγείται την κρυφή ιστορία αυτών των σκαφών:


Share on Google Plus
    Comment
    Comment via facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου