Ένα άγνωστο αντικείμενο με μία επιγραφή εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές.

Η πολιτική προστασία σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο αναμενόταν να προσεγγίσουν το αντικείμενο προσπαθώντας να διαβάσουν τι αναγραφόταν πάνω σε αυτό και στη συνέχεια θα αποπειρόνταν να το σταθεροποιήσουν προκειμένου να κληθούν οι ειδικοί για τη διερεύνησή του.


Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του kefaloniapress με τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Βαγγέλη Ανδρεάτο, σχετικά με το συμβάν του περίεργου αντικειμένου που έβγαλε η θάλασσα στο Φισκάρδο ενημερωθήκαμε τα εξής:


Πρόκειται για μέχρι αυτή τη στιγμή άγνωστο αντικείμενο άρα μέχρι να ερευνηθεί καθίσταται «ύποπτο» για την ασφάλεια των πολιτών. Η πολιτική προστασία σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο θα προσεγγίσουν το αντικείμενο προσπαθώντας να διαβάσουν τι γράφει επάνω, μετά θα το σταθεροποιήσουν και θα κληθούν οι ειδικοί για την ερεύνησή του.

Μέχρι τότε καλούνται οι πολίτες να μην πρσεγγγίσουν , να μην αγγίξουν και να μην προσπαθήσουν το οτιδήποτε με το αντικείμενο».



Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο

Ταξίδι στο Ανεξήγητο.Ένα ταξίδι στον κόσμο του ανεξήγητου, του μυστηρίου και της αναζήτησης